“¡Nos mudamos a Argentina! ¡Así, de un día para otro! Ya sabéis cómo es nuestro trabajo: vamos allá donde nos llamen. Esta vez ha sido una serie argentina la responsable de que hayamos hecho las maletas en tiempo récord y ¡allá que vamos!”. Són paraules de l'actriu Natalia Sánchez, parella del també actor, Marc Clotet, just a l'aeroport abans d'agafar un avió que els va dur fa uns dies fins l'Argentina, on s'hi estaran una temporada gravant tots dos una sèrie en aquell país.

Han viatjat tots quatre, els dos intèrprets i els dos fills que tenen, destí Buenos Aires i Pinamar, que és on s'ha ubicat el rodatge de Sin etiquetas.

natasanchezmol 248755939 622005155638610 1098262553462472151 n

Natalia Sánchez i Marc Clotet viuran una temporada a l'Argentina, on estan gravant una sèrie / @nataliasanchezmol

storylabarg 252966548 869532877093522 8999860635275134194 n

A la sèrie Clotet i Sánchez comparteixen plató amb un elenc de joves actors i actrius argentins amb els que ja han coincidit a la sala de maquillatge o en el cotxe de producció que els porta al lloc de rodatge, segons unes imatges publicades pel mateix actor català a les xarxes socials.

Un Clotet sorneguer, sempre amb un somriure d'orella a orella, com en ell és habitual, mentre el maquillen a ell i a una companya i assegut al mig dels seients del darrera del cotxe, amb cara de circumstàncies.

Clotet, tot i que continuï tenint una cara de jove que se la trepitja, tot i que pugui passar, si s'afaita la barbeta, per adolescent, ja té 41 primaveres a la motxilla. I ara, envoltat d'intèrprets que podrien ser els seus fills, ha protagonitzat una imatge impagable, un salt generacional on mostra una cara de boomer meravellosa, aguantant imperturbable sense sucumbir al reggaetton mentre els seus companys de rodatge embogeixen amb la música d'un dels actors i músic, Lautaro Rodríguez, un Reggaetton salvaje que no fa moure ni una cella al bo d'en Clotet.

Com diu l'actriu Agustina Benavides, "Marc Clotet concentradísimo":

Com diu Marc Clotet, "Bendita juventud".  

---

Una nova etapa a Buenos Aires i Pinamar, ciutat costanera a l'est de Buenos Aires, que Natalia i Marc afronten amb moltíssimes ganes i il·lusió. "S'accepten consells de llocs i activitats per fer", escriu la que fos Teté en la sèrie Los Serrano demanant consell als seus amics i seguidors. I és que segons aclareix ella, Marc estarà gravant moltes més hores que ella, motiu pel qual Natalia passarà molt més temps amb els seus fills.

Marc Clotet, per la seva part, també ha compartit a través de les seves xarxes socials la il·lusió que té per començar una nova etapa lluny de Barcelona, on va néixer l'abril del 1980. Ho ha fet compartit en les seves històries d'Instagram dos vídeos. En el primer, gravat a càmera ràpida, apareix ell omplint el maleter del cotxe. En el segon surt amb la seva filla Lia amb la porta del maleter oberta i ensenyant totes les maletes i estris que s'emporten