Per què esperar les vacances d’estiu quan es pot marxar de viatge al febrer? En Marc Clotet i la Natalia Sánchez no ho han dubtat ni un segon, han fet les maletes i han agafat un avió amb destinació Dubai. Amb ells, la petita Lia, que va fer un anyet al gener... i la criatura que ve de camí! L’actriu està embarassada del seu segon fill i ara encara el tercer trimestre amb uns dies de relax als Emirats Àrabs.

Natalia Sanchez Marc Clotet Aina Clotet aeroport maletes

GTRES

Els Clotet-Sánchez fugen del fred a Catalunya i busquen les temperatures més altes del tròpic. Des del Golf Pèrsic, la parella d’actors comparteix les fotos del seu exòtic viatge: imatges amb la nena a l’aquàrium de l’exclusiu Atlantis The Palm, un dels hotels de 5 estrelles de la ciutat, instantànies passejant pels carrers del barri històric d’Al Fahidi i fent un volt per les paradetes de catifes i menjar típic:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue Valentine 💙 #happyvalentinesday @visit.dubai @atlantisthepalm

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Descubriendo los orígenes de #Dubai. @visit.dubai

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet) on

Si tot va bé, el segon fill d’en Marc i la Natalia naixerà la segona quinzena d’abril. D'un dia dels enamorats a l'altre. Coincidint amb Sant Valentí, els actors marxen de viatge familiar. Fent números, el nadó podria néixer el dia 23. Si fos així (i fos un nen), li posarien Jordi?