Els vells costums no s'han de perdre mai. És una frase que escoltem sovint i de la que ara l'actor Marc Clotet n'ha pres consciència. Per aquesta raó, més emocionat i il·lusionat que mai, després de moltíssims anys, ha tornat a fer una cosa que feia quan era un nen. Una feliç tornada al passat amb la que Clotet, pare de dos fills juntament amb la també actriu, Natalia Sánchez, està encantat. És molt emocionant i ho ha volgut compartir amb els seus seguidors, més de 150.000 a Instagram.

Marc Clotet, Instagram

Marc Clotet, Instagram

Marc Clotet, Instagram

Marc Clotet, Instagram

"Crec que vaig començar abans a jugar a tennis que a caminar, com qui diu. Era l'esport preferit del meu avi, el del meu pare i com era d'esperar, també és el meu". Així comença l'emotiu text que Marc Clotet, fill del doctor Bonaventura Clotet, ha compartit a les seves xarxes. Unes paraules que escriu amb un vídeo, de pocs segons de durada, on apareix jugant al tennis molt concentrat alhora que feliç. "He passat moltes, moltes hores entrenant, moltes... Però per motius diversos, amb 16 anys vaig deixar de jugar de forma regular per passar a fer-ho de forma molt ocasional, amb sort una vegada a l'any...", afegeix el que fos actor de la mítica sèrie d'Antena 3, Física o Química. Sèrie, per cert, que ara torna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet)

Un costum de petit que ara, camí als 41 anys, ha tornat a recuperar per a, segons confessa, preparar nous reptes. "Gràcies per fer-me tornar a la terra batuda!", acaba dient Clotet, molt agraït al club d'esport de Barcelona on sol entrenar i a una coneguda marca de productes de tennis. "Ets una capsa de sorpreses", "Si t'agrada jugar, doncs a jugar," "Me n'alegro molt" o "No coneixia aquesta faceta teva", són alguns dels molts comentaris que l'hi han fet arribar. El seu avi segur estarà content de veure com el seu net torna a agafar la raqueta. I és que mai és tard per recuperar les velles tradicions. Que tremoli Rafa Nadal, Marc Clotet promet donar guerra. I molta.