Molts són els famosos que amb l'arribada del mes d'agost ja gaudeixen de les seves vacances d'estiu, molt esperades, després d'uns durs mesos de feina. Vacances com les que l'actor català Marc Clotet està gaudint a Cadaqués, a l'Alt Empordà, juntament amb la seva parella, l'actriu Natalia Sánchez i els seus dos fills Lia i Neo.

Un descans del que l'intèrpret està presumint a les seves xarxes socials, amb boniques fotografies que no pasen desapercebudes per als seus seguidors. Fotos com la que ha publicat en les últimes hores en el seu compte d'Instagram, que acumula molts 'm'agrada' i comentaris. No és per a menys. Una preciosa estampa en la qual Clotet apareix al costat dels seus dos fills petits. La mostrem, a continuació.

Marc Clotet Natalia Sanchez cotxet GTRES

Marc Clotet, GTRES

"Família". Aquest és el missatge que el fill del doctor Bonaventura Clotet escriu a les seves xarxes socials. Ho fa, atenció al detall, amb quatre emoticones en forma de cor. Una emoticona per cada membre de la seva família. Un per a ell, una altre per a la seva dona, una altre per al seu fill i una altre per a la seva filla. Quatre cors de color groc, amb els quals Clotet deixa clar el molt unit que està a la seva terra, Catalunya, i el molt solidaritzat que està amb el procés independentista català.

Una publicació en la qual l'actor, d'esquena a càmera i lluint una camisa texana, apareix mirant al mar de Cadaqués. Ho fa amb els seus fills Lia i Neo al seu costat. Ella a l'esquerre i ell a la dreta. La fotografia de la que estem parlant i ha fet les delícies dels seus seguidors, més de 171.000, és la següent:

Perfil d'Instagram de Marc Clotet

Perfil d'Instagram de Marc Clotet

"Ayss...", li ha escrit Natalia Sánchez, en la fotografia, juntament amb tres cors vermells. Altres dels comentaris que ha rebut l'intèrpret són: "Moro d'amor", "Quina tendresa", "Estic segura que ets un pare i marit exemplar", "Us desitjo el millor del món sencer", "Sou preciosos", "Molt bonica la imatge" o "Quina família més bonica".

Comentaris plens d'afecte que es repeteixen en la fotografia que Marc Clotet, aquesta vegada sol, ha compartit també en el seu compte d'Instagram. L'actor, només arribar al seu tan estimat Cadaqués, localitat a la qual es desplaça cada estiu per aquestes dates, es va fer una bonica fotografia en la qual apareix de perfil, mirant a l'horitzó, lluint una camisa blanca de lli i amb el poble difuminat a la seva esquena. "S u m m e r 2 0 2 1", va escriure el germà d'Aina Clotet a les seves xarxes socials. Bonica família i bonic lloc per passar l'estiu. Un dels millors de Catalunya, sinó el millor.