Albert Rivera i els seus fogots interns continuen ocupant una posició privilegiada al panorama del safareig estiuenc. Després de tallar amb Malú (qui per fi ha parlat del seu ex) s'ha posat la granota de pencar i se li acumula la feina. Ha compatibilitzat aventures, ha provocat esbroncades i fins i tot hauria trobat "el verdadero amor": Carla Cotterli, una dissenyadora i influencer amb la que s'ha deixat anar a Eivissa d'una manera més "civilitzada" que amb l'actriu catalana Aysha Daraaui, la del petó-mossegada mariner. 

L'Albert i la Carla portarien, segons noves informacions, un mes de relació. L'amor ha fluït i de quina manera a les Pitiüses, i d'allà han tornat com a incipients enamorats. Les portades de les revistes han estat les encarregades d'esbombar els lligues de Rivera, cosa que ha provocat problemes. La primera tongada, la d'Aysha, va aixecar polseguera. Semblava que era perquè posava en risc la viabilitat de l'opció més forta, la de Cotterli. Però encara ha estat pitjor, perquè la que ha sortit escaldada ha estat Daraaui, que tenia parella formal. I s'ha muntat una de grossa.

Rivera y Aysha Twitter
Albert Rivera y Aysha Daraaui / Twitter
Albert Rivera nueva novia besos carla Semana
Albert Rivera i Carla Cotterli / Semana

Albert Rivera i Carla Cotterli, una relació sota sospita

Les segones imatges, les de la Carla i el morreig apassionat a la portada de 'Semana', també tenen truc. A Rivera no li han agafat gens desprevinguts, i no perquè se sentís empaitat per la premsa, no. Sabia perfectament el que estava fent, com i amb quina finalitat. Això es desprèn del testimoni de la periodista Isabel Rábago, qui ha deixat caure a Telecinco que l'Albert estaria conxorxat amb els paparazzi. Que sabia que els estaven retratant i que va controlar el contingut del material fotografiat. Tela.

Rivera conxorxat amb els paparazzi

El relat de la Rábago: "No solamente era consciente de que le estaban haciendo esas fotografías, sino que hay un momento en el que se acerca al fotógrafo y le pide que le enseñe las fotografías que le ha hecho". Subratlla la hipocresia, perquè sempre diu que no parla de la seva vida privada, que li semblen "horteradas". I després, mira. "Si tu blindas tu vida como ha hecho siempre a Albert, el hecho de acercarte al compañero para ver las fotos..." Tot plegat, farem una premonició: la "prima" d'aquesta partida de cartes fa l'efecte que és la Carla. La que no sabia res i ara està patint per com li afectarà personal i professionalment tot l'enrenou.

Isabel Rábago Rivera Carla Telecinco
Isabel Rábago desmunta Albert Rivera / Telecinco
Rivera Carla Telecinco
Albert Rivera i Carla Cotterli / Telecinco
Albert Rivera Carla Telecinco
Albert Rivera i Carla Cotterli / Telecinco

Rivera, un tril·ler rosa. Ha canviat de color.