Leo Messi gaudeix del seu primer estiu lluny del club de la seva vida: el Barça. L'argentí ara vesteix la samarreta del PSG, però hi ha coses que no canvia. Les tradicions són per complir-les, si més no quan toca gaudir del seu temps lliure i de les vacances. Per això fa dies que volta per Eivissa, com ha fet durant els darrers anys, i ho fa a bord de iots de superluxe i a viles d'autèntica bogeria, i molt ben acompanyat, per cert. Una companyia amb sabor Barça al 100%, malgrat que actualment l'estampa sembli allò del club dels ex. 

Dos dels millors amics de l'astre argentí són l'uruguaià Luis Suárez, que acaba de fitxar per River Plate, i el català Cesc Fàbregas, qui busca nou equip després d'haver abandonat la disciplina del Mònaco. Un tros d'història blaugrana en xancletes i samarreta imperi, impactant. El grup també el formen les respectives dones de tots ells, Antonela Roccuzzo, Sofía Balbi i Daniella Semaan. Inseparables. L'estiu l'estan passant molt juntets, com va quedar clar durant el casament de Jordi Alba i Romarey Ventura, especialment a la festa posterior a l'enllaç.

Després del casori a Sevilla el grup no va perdre ni un minut i es va dirigir cap a les Pitiüses, on intenten desconnectar i agafar forces de cara a la propera temporada, que en el cas de Messi serà especialment intensa. Té un repte immens amb el Mundial de Qatar,  la seva última oportunitat d'aixecar el màxim trofeu internacional de seleccions, a banda de fer front a l'ambient particular i enrarit que es viurà a l'equip parisenc. Arribarà a un equip amb un únic rei, Mbappé. Leo haurà de ser l'escuder del francès, a qui li han donat les claus del club i una pluja de milions absolutament escandalosa. I a més a més, tot apunta a que el seu amic Neymar haurà de marxar (si troben algú que li pagui la morterada que cobra el brasiler). Es quedarà "sol", vaja. El somni de retrobar-se amb Ney ha estat un fiasco. 

A les imatges que veiem del grup a Eivissa només falta, precisament, Neymar. El tercer pistoler d'aquell Barça del triplet, la MSN. Imaginin per un moment que el brasiler s'hagués afegit al pla conjunt, l'illa hagués tremolat per l'impacte mediàtic. I la vida de tots ells es convertiria en un infern, incapaços de passar desapercebuts i respirar tranquils ni que sigui durant unes centèsimes de segon. De fet és el que ja li passa a Messi. I la prova irrefutable, el vídeo que circula per les xarxes socials mentre entrava en un restaurant. El reflex del que suposa ser el millor de la història i tractar de fer una vida més o menys normal. Missió impossible. Si miren la gravació entendran el perquè.

No queda ningú a Eivissa sense una foto amb Messi. És el souvenir més comú. Quin desgavell.