Leo Messi ha canviat les platges paradisíaques del Carib per un altre paradís, les Balears. I ho ha fet en família, amb Antonela Roccuzzo i els tres nens Thiago, Mateo i Ciro però amb una altra companyia: el seu excompany a la davantera del Barça, Luis Suárez, ara a les files de l'Atlético de Madrid.

Un és campió de Lliga, i no és Messi. Un és campió de la Copa América, i no és Suárez. Així que els dos sud-americans es relaxen en un fabulós i exclusiu iot.

Malgrat la pretesa privacitat, hi ha fotos de dues agències, que no han badat. Els dos cracs no passen desapercebuts:

messi suarez EP

barco messi suarez ep

Leo Messi i Luís Suárez al iot, EP

Després de 64 dies lluny de Barcelona, ​​consagrat amb l'Argentina a la Copa Amèrica i el posterior descans a Miami, Lionel Messi va tornar a Barcelona dimecres a  migdia, una curta estada a la seva casa de Castelldefels i ja torna a ser a l'aigua, del Carib a la Mediterrània.

Les fotos de GTRES a Eivissa són millors:

messi suarezx ibiza GTRES

antonela ibiza GTRES

Messi i Suárez amb les dones, Antonela i Sofia, GTRES

Sofia Balbi i Antonela Roccuzzo són amigues des que els marits jugaven plegats, van tenir negocis i conserven relació. Devia fer fred a Eivissa perquè  ningú s'ha banyat excepte l'uruguaià. Les noies i els nois no s'han tret les samarretes. Mala sort.

El valent davanter matalasser sí que es capbussa a Eivissa amb un dels seus tres fills:

luis suarez ibiza gtres

Luís Suárez a l'aigua, GTRES

Leo Messi hauria de tornar als entrenaments dilluns 2 d'agost però hi ha un problema:no pertany a la disciplina del Barça. El seu contracte va acabar el 30 de juny i encara no ha signat la renovació. 

Que les aigües d'Eivissa l'inspirin.

----

Ara fa un any els mateixos davanters van tirar un iot similar però per navegar en aigües de Tossa de Mar, concretament la Cala Llevador de la Costa Brava. En Blau ho va explicar:

El millor jugador de la història va anar a la Costa Brava acompanyat de la seva dona i els seus fills i del seu inseparable company de vestidor i amic, Luis Suárez, i la seva família. Uns estiuejants de Tossa van fer-los fotos:

messi suarez tossa

Messi i Suárez a Tossa de Mar

El crack blaugrana va embarcar a Blanes a bord d'un iot que van llogar a l'empresa Boat Charter Barcelona, que ofereix iots de luxe. En concret, el triat per Messi i companyia va ser el Sicilia IV, i ja és la quarta o cinquena vegada que requereixen dels seus serveis. Fa 27 metres d'eslora, té capacitat per a 8 persones i compta amb una tripulació de 3 persones. El preu del lloguer és de 6.500 euros al dia + IVA, benzina a banda.

Un vaixell on no hi falta de res: jacuzzi, bar, cabina VIP privada o interiors amb disseny modern amb mobles de roure mat.