Arantxa Sánchez-Vicario i Josep Santacana ja són, oficialment, un exmatrimoni. El jutjat número 2 d'Esplugues de Llobregat ha donat la raó a l'empresari barceloní (que ja no amaga la seva xicota), i ha dissolt una unió que va néixer en 2008 i que ha estat un veritable desastre per a la tennista

divorci fallo arantxa i santacana

Santacana ha aconseguit així el seu objectiu: que l'Arantxa no es pogués endur ni un cèntim del seu patrimoni, avui en dia més gran que el de l'esportista (no sempre ha estat així, evidentment). I l'ha aconseguit portant la causa a la justícia espanyola, en comptes de fer-ho a l'estat de Florida, on resideixen tots dos i també els seus fills, l'Arantxa Jr. i Leo.

arantxa sanchez vicario fills gtres

GTres

Recordem que Santacana va presentar la demanda de divorci i de custòdia dels nens als Estats Units, però ràpidament la va retirar per fer-ho a Esplugues. La raó, que les lleis americanes haguessin estudiat a fons el patrimoni de tots dos, i que el barceloní tenia les de perdre, després dels desastres que han assolat l'economia de la Vicario. A Catalunya, en canvi, el protegia la separació de bens, i els advocats del barceloní van ser molt murris. 

arantxa sanchez vicario segon casament  GTRES

GTres

La batalla judicial no ha acabat, tot i que sembla que Sánchez-Vicario està perdent el partit. La custòdia dels nens de la parella s'està decidint als tribunals de Miami, i promet continuar oferint titulars escabrosos. Arantxa, al llarg d'aquest tortuós camí es va separar de la família (tot i que s'està reconciliant), s'ha arruïnat, ha vist com es feien públics detalls íntims de la seva relació i com els seus fills s'han convertit en un arma més d'aquesta guerra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat