La cadena de televisió, que va ser líder d'audiència durant molts anys, en part gràcies a l'interès que va despertar a la societat espanyola els realities, està a pocs dies d'estrenar el programa que pot acabar d'ensorrar-la, o bé, augmentar els resultats obtinguts durant els últims mesos. Telecinco estrenarà el pròxim dijous set de març l'edició número vint de Supervivientes, comptant amb la participació de personatges molt coneguts arreu del país. Durant els últims dies, la cadena ha anat anunciant el nom dels participants en aquesta edició que molts han batejat com: "Supervivientes: All Stars". Jorge Javier Vázquez (53), Carlos Sobera (63), Ion Aramendi (47) i, des de l'illa, Laura Madrueño (37) seran els encarregats de conduir les diferents gales del concurs. Fins al moment s'han confirmat onze participants, entre els quals destaquen Kike Calleja (42), Pedro García Aguado (55) i Carmen Borrego (57). La excol·laboradora de Sálvame és una de les apostes fortes de la cadena i no ha tardat a generar polèmica. La seva neboda, Alejandra Rubio (23), va reaccionar en el programa on treballa com a col·laboradora sobre la participació de la seva tieta en el reality, i va revelar el sobrenom desconegut.

 

Carmen Borrego és un dels plats forts de l'edició que s'estrenarà la setmana vinent de Supervivientes. Les reaccions dels companys i col·laboradors dels programes de Telecinco no s'han fet esperar. Tampoc ha tardat la mateixa Carmen Borrego a pronunciar-se sobre la seva decisió i explicar quins són els reptes que poden dificultar-li l'estada a Hondures. Carmen Borrego, en fer-se pública la seva participació, va entrar en directe al programa matinal de Joaquín Prat (48) per a exposar les seves inquietuds.  "A lo que más miedo tengo es que cuando llegue a Honduras y pare, me dé el duelo de mi madre, que quizá no lo haya pasado como lo tenía que pasar". Tot i això, a Carmen Borrego se la va poder veure amb moltes ganes d'emprendre aquesta aventura tan especial. Alejandra Rubio va aprofitar per donar ànims en directe a la seva tieta i es va produir una situació molt graciosa quan, la neboda, va destapar el sobrenom: Carmen Bordego. Sense faltar-li el respecte, Alejandra Rubio va fer aquest joc de paraules entre el cognom i el caràcter de la seva tieta.

Alejandra Rubio DELUXE MEDIASET
Alejandra Rubio - Telecinco

Supervivientes ha estat un dels programes estrella de la cadena des que l'any 2006 va recuperar els drets d'emissió del reality. Durant els quatre anys anteriors va ser Antena 3 qui va apostar per a emetre el concurs, tot i que va ser l'any 2000 quan Telecinco va preparar la primera edició de Supervivientes.  Moltes cares conegudes han passat pel dur reality que posa a prova tota mena de capacitats, des de físiques fins a mentals. Isabel Pantoja (67) ha estat segurament la concursant del programa amb més ressò mediàtic l'any 2019, quan va acceptar viatjar fins a Hondures cobrant 80.000 € a la setmana. Carmen Lomana (75) també va ser una de les concursants mítiques del programa l'any 2015, amb un sou que no s'apropava al de la cantant, 30.000 € setmanals. Molts mitjans de comunicació han apuntat que Carmen Borrego podria ingressar setmanalment uns 20.000 €.

Isabel Pantoja - Superviviente, Telecinco
Isabel Pantoja - Supervivientes, Telecinco

Semblava que la fi de Sálvame acabaria amb la popularitat del clan de les Campos, però no ha estat així. Terelu Campos (58) ha participat a Bake Off, un programa de TV1 de cuina. Alejandra Rubio apareix com a col·laboradora en molts programes de la cadena. I Carmen Borrego està a pocs dies de viatjar fins a Hondures i viure una experiència que molts companys seus ja han passat. Els espectadors més apassionats del programa ja han mostrat a través de les xarxes socials les ganes de veure a una Campos a l'illa.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!