Telecinco continua lluitant per ressorgir de les cendres, amb el retorn dels mítics realities com Gran Hermano -en totes les seves versions- i el ja clàssic La Isla de las Tentaciones Després de la rentada de mítics rostres de la cadena com, l'elenc de Sálvame o d'altres presentadores com Nuria Marín, recentment també prescindien d'una de les figures més emblemàtiques de "Supervivientes", Lara Álvarez s'acomiadava per sempre més de Mediaset, ni pena ni nostàlgia els tancava la porta a la cara. L'asturiana era la viva imatge del concurs hondureny, però mai va acabar d'anar més enllà de Cayo Paloma, sempre la deixaven en segon pla. Tot i això, comença el compte enrere per arrencar la nova edició del concurs, i la cadena té més pressa que mai.

El relleu de GH VIP amb l'edició del DÚO no ha funcionat i sembla que l'àpex d'esperança recau en la nova edició de "Supervivientes 2024". El format torna un any més, de la mà de Jorge Javier Vázquez, Sandra Barneda, Carlos Sobera i Laura Madrueños des de l'illa. L'estrena està al caure, i de moment no volien confirmar-ho, però a un dels protagonistes principals se li ha escapat el que tots ja sabíem: data oficial de l'inici del concurs. 

El programa es troba actualment emetent Gran Hermano DÚO que va començar el mes de gener i que, possiblement, es podria tractar de l'edició més fugaç de totes. El pròxim 29 de febrer posaran punt final a l'edició, per arrencar com més aviat millor amb Supervivientes 2024. I bé, després l'última intervenció pública del presentador de Firts Dates, ja sabem que el concurs començarà oficialment el dijous 7 de març. Carlos Sobera assistia a un acte solidari quan la premsa li han preguntat per la nova edició, ell ho ha revelat sense filtre, segurament no tenia ni idea de la informació que havia desvetllat la cadena. Telecinco publica cada dia novetats a dojo sobre l'edició, però la data estava per confirmar-se. Tot i això, es tractava d'un secret a veus, tenint en compte que ahir es va disputar la primera semifinal del DÚO, i la final tindrà lloc la setmana vinent L'inici del reality estava més a prop que mai.

De moment, ja s'han publicat els cinc primers concursants, entre els quals ja formen part dels oficials: Arantxa del Sol, Javier Ungría, Arkano, Zayra Gutiérrez i Blanca Manchón. La passada edició va deixar el llistó ben alt, amb mítics rostres com Adara, Ashraf o Ginés, que va tenir com a guanyador a Bosco. En aquesta mateixa edició també s'estrenava Laura Madrueño que agafava el relleu de Lara Álvarez, com a presentadora des de l'illa. D'un any a l'altre, les coses han canviat del tot. La desaparició de Jorge Javier pels platós, en feia rumiar sobre el seu futur al format, però després de molts rumors fou ell mateix qui confirmava la seva presència. Fa uns dies ens assabentàvem d'un comiat definitiu, Lara Álvarez no apareixeria del format, però tampoc participaria en cap altre projecte més de la cadena. Adeu-siau. Però mentre tancàvem la porta al seu possible retorn, es destapava una altra notícia que ens feia explotar el cap. 

El mitjà digital VerTele assegura que Cuarzo, la productora de Superiviventes estaria tancant una possible edició "All-Stars" per commemorar els vint anys del format. Un retrobament que faria competir als millors concursants de cada edició que tornarien a les illes d'Hondures per demostrar qui és realment el millor supervivent de tots els temps. Una bomba televisiva, si més no, ja han saltat els possibles primers noms: Isabel Pantoja, Leticia Sabater, Álvaro Muñoz Escassi, Dakota, Violeta, Olga Moreno o Sofía Suescun. Veure a tota aquesta barreja passant gana de nou farien ensorrar l'illa. Ara per ara, arrenca una nova edició convencional, amb un càsting nou i renovat, i el retorn a la cadena del mític presentador. Estarem atents a cada detall.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!