Ser una persona famosa i amb una llarga agenda de contactes té els seus beneficis, tot i que també els seus inconvenients. En aquesta ocasió, Isabel Pantoja (67) ha pogut treure'n profit per complir un dels seus somnis que l'ha acompanyat tota la vida. Isabel Pantoja mai ha amagat la seva profunda creença en la religió catòlica, sinó tot el contrari, se n'ha abanderat. L'artista mostra un fort vincle amb tot el que representa la religió per a ella en la majoria de les composicions musicals que ara sonen de nou a estadis d'arreu d'Espanya. La gira de celebració del cinquanta aniversari des que Isabel Pantoja va començar a cantar sobre els escenaris ja ha passat per ciutats com Barcelona o Bilbao i continuarà el pròxim dia 13 d'abril a Madrid. Gràcies a la trajectòria professional, l'artista podrà visitar a una de les persones que més il·lusió i ganes té de conèixer.

Isabel Pantoja baile de la rosa Mónaco GTRES
Isabel Pantoja - GTRES

Isabel Pantoja i la Virgen del Rocío van agafades de la mà. És una artista que canta apassionadament per les seves creences, majoritàriament religioses. Es va casar per l'església amb Paquirri l'any 1983, esdevenint una de les bodes més mediàtiques de la història espanyola. En una extensa entrevista que la cantant va concedir posteriorment al diari El País va fer públic que ella havia arribat sense haver mantingut relacions sexuals prèvies al casament. Considerant-se profundament creient, és tot un privilegi i orgull per a Isabel Pantoja poder conèixer en persona el Papa Francesc. El màxim representant del cristianisme catòlic està a l'espera que Isabel Pantoja confirmi una data per a poder viatjar a la Ciutat del Vaticà. «Desde aquí puedo confirmar que existe un protocolo abierto para recibir en audiencia papal a Isabel Pantoja», va anunciar el col·laborador del programa Vamos a Ver, Antonio Rossi.

Isabel Pantoja GTRES
Isabel Pantoja - GTRES

Moltes cares conegudes han viatjat fins a la Ciutat del Vaticà per a poder conèixer i parlar amb el Papa. Leonardo DiCaprio (49), George Clooney (62), Angelina Jolie (48) o Messi (36) ja han tingut l'oportunitat de reunir-se amb una de les persones que congrega més influència arreu del món. Isabel Pantoja podrà convertir-se en una d'elles quan l'agenda d'ambdós ho permeti. Les reaccions de cares conegudes no s'han fet esperar. En declaracions a Europa Press, el Padre Ángel ha pronunciat les següents paraules: "Que el papa reciba a todos y dialogue comprenderás que es una bendición de Dios. Él seguro que le va a consolar y darle mucha fuerza." Alessandro Lequio (63), en el programa que treballa com a col·laborador, Tardear, va desacreditar i treure importància a la destacada notícia que havia publicat un company de la mateixa cadena.

 

Isabel Pantoja no està travessant una de les millors etapes pel que fa a la relació amb els seus familiars. Kiko Rivera, qui recentment ha celebrat els 40 anys, no es parla amb la seva mare des de fa més de mig any. Isa Pi, la filla de l'artista, segueix també el mateix camí que el seu germà i la relació amb la seva mare és nul·la. De fet, Isa Pi (28) es va casar el passat mes d'octubre amb Asraf (28) i la cantant no va acudir a la boda de la seva filla. Anabel Pantoja (38) és l'únic membre de la família que manté una molt bona relació amb Isabel Pantoja. La neboda de la cantant ha acompanyat sempre que li ha estat possible a la seva tieta quan tenia concerts. Isabel Pantoja continua fent vibrar a tot el públic que omple els estadis tot i no estar acompanyada de familiars que havien tingut un paper molt important en altres etapes de la seva vida.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!