Tots dos s'han convertit en els personatges més buscats dels últims mesos. Alejandra Rubio i Carlo Costanzia són la parella de nepobabys que sorprenien a tot el públic de la premsa rosa, però, sobretot deixaven sense paraules a les seves mares, Mar Flores i Terelu Campos. Ell apareixia al món televisiu per criticar l'educació dels seus pares, encetant un nou escàndol per la model i la família. I ella, una col·laboradora que comentava l'entrevista del jove des de plató. Ningú se'n va adonar, però entre els dos hi estava coent alguna cosa. No sabem si amor, o una exclusiva, però fa tan sols un parell de setmanes la revista Semana publicava en primícia les primeres fotografies de la parella. El petó de la primera cita amb una mirada de reüll a la càmera que ens feia sospitar de la innocència d'estar enxampats en el seu primer petó. Després de dies d'escàndol, la neta de María Teresa Campos ha continuat donant més maldecaps per la seva mare, ha portat el xicot la casa de Màlaga, on l'hem pogut veure un tan estranya: es dirigia a la premsa excessivament riallera i un pèl desconcertada.

Portada revista Semana, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio / Semana
Portada revista Semana, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio / Semana
Carlo Constanzia enfurismat / Chance
Carlo Constanzia enfurismat / Chance

Diguem que la parella no viu en l'escenari més idoni per començar una relació: Carlo Costanzia està complint una condemna per un delicte d'estafa, i fins ara, dormia en un centre d'inserció social a Madrid. El jove té un historial judicial de categoria, si més no, ha confessat públicament que ha estat addicte a substàncies i l'alcohol, i a més ha sortit a la llum la seva exparella Jeimy, qui assegura que és un noi tòxic i problemàtic. Alejandra Rubio no podia tenir més bon ull. Tot i això, la filla de Terelu Campos continua amb la seva línia de perfeccionisme, tot és ideal, tot genial. Però no és or tot allò que lluu, fa pocs dies els veiem perdre els papers davant dels paparazzis: Costanzia esclatava davant les càmeres per perseguir-lo i gravar el seu nou pis de Madrid. Ups. Aquest cap de setmana marxaven de cita romàntica a Màlaga, concretament, a la casa familiar del clan Campos, i, ahir, els veiem passejant junts al barri on viu el jove. Desconcertada, alegre, i amb una actitud estranya, Alejandra Rubio es dirigia d'aquesta forma a la premsa. Atents.

"Todo genial, ya sabéis que yo siempre con una sonrisa en la cara"  Bé, diguem que és la primera vegada que la notem tan efusiva. Intentant respondre amb claredat als paparazzis, la seva actitud fa sospitar als usuaris. Embadallada, i riallera, hi ha inclús un moment que, quan el periodista intenta fer-li una broma cantant-li una cançó, ella li segueix el rotllo i es posava a ballar. Tot molt estrany i sospitós. De fet, mai l'havíem vist com en el vídeo, sempre estava seriosa i angoixada de tenir els focus seguint-la. Procurava ser agradable i maca, però sempre des de la frivolitat. Es tracta d'un canvi d'humor que no s'entén massa, o bé, poder és gràcies al jove i l'estona que passen junts. Carlo Costanzia ho ha confirmat diversos cops, ell ha consumit tota mena de substàncies i ara, després de veure una cara d'Alejandra Rubio fins ara desconeguda, ha fet saltar totes les alarmes de la xarxa. Els seus ulls ho deixen entreveure, sembla que estigués fumada.

Alejandra Rubio actitud estranya / Europa Press
Alejandra Rubio actitud estranya / Europa Press
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tardear (@tardeartv)

Alejandra Rubio apareix com si estigués en un núvol, no sabem si d'amor o de cigarretes, qui sap quines activitats deuen practicar junts. Són la parella del moment, però no pas per ser ideals plegats ni tenir un gran grup de seguidors, ho són per tot els escàndols que comporta el seu amor. Ja han sortit les exparelles de tots dos, i diguem que cap té un passat massa net en el tema de l'amor. Jeimy, assegura que l'actor li ha demanat una segona oportunitat mentre coneixia a la jove i, l'exparella de la Campos explicava que li havia proposat una cita pel pròxim dissabte. Aquí hi ha gat amagat. Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, una història que acabarà tan malament com els seus inicis, no podem tenir més ganes de veure el final. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!