Mentre el seu fill sembra polèmiques a costa seva des de la televisió, ella es manté en la ignorància, a la seva bola. Mar Flores encetava un any ple d'enrenous que la convertirien de nou en un dels personatges del cor més actuals. Carlo Costanzia, el fill en comú que va tenir amb el comte italià, reapareixia al món de la televisió per parlar sobre les seves addiccions, els problemes judicials i sobretot, per arremetre contra la seva infància marcada pel desastrós i mediàtic divorci dels seus pares. Unes paraules que encetaven una guerra mediàtica de comunicats que ensorraven a la família. A més a més, la model retornava a la televisió com a concursant de "El Desafío" però després del testimoni del seu fill, la seva imatge s'ha vist perjudicada. Però ella ho ha tingut clar, ha silenciat les paraules del seu fill i ha continuat fent la seva vida, i avui ens ho ha confirmat. Està vivint la seva millor vida, una vida de disfrutona, de soltera. 

Portada revista Semana, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio   Semana
Portada revista Semana, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio Semana
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Flores (@marflores_mar)

L'amor està pels aires i ahir sortia a la llum les primeres imatges dels petons de Carlo Costanzia, el seu fill, amb Alejandra Rubio, filla de Terelu. Ambdós protagonitzaven la portada de la revista Semana, una notícia esperpèntica. Si ja no en teníem prou amb escoltar les declaracions del jove actor italià, ara, a més a més, també tindrem a la col·laboradora enamorada. Unes fotografies curioses que, amb tan sols una imatge detallada del primer pla, en vàrem tenir prou. Carlo Costanzia, un dels personatges més sol·licitats actualment, mirant de reüll mentre els fotografiaven. La seva credibilitat trontollava, es nota que té fam de televisió. Davant d'aquesta notícia, la mare del protagonista ha respost espontàniament, segons han declarat a "Tarde Ar" la model desconeixia la nova il·lusió del seu fill, però el que tampoc sabíem nosaltres era, la seva situació actual. 

Mar Flores anuncia que està soltera   Instagram
Mar Flores anuncia que està soltera /  Instagram
Mar Flores i Elías Sacal /  GTRES
Mar Flores i Elías Sacal / GTRES

Les imatges apassionades del seu fill sortien a l'escenari ideal. Un dimecres catorze de febrer dia dels enamorats. Mar Flores no ha volgut deixar escapar l'oportunitat i ella també ha volgut aportar el seu granet de sorra a aquesta trama familiar. El fill anuncia que està enamorat, però ella, també té ganes de dir la seva. Via storie, i amb un missatge contundent comunicava el següent: "No hace falta tener pareja para dar y recibir amor. Los solteros también somos felices. FELIZ SAN VALENTÍN"  Fins ara, relacionàvem a la model amb Elías Sacal, empresari mexicà, amb qui recentment viatjava al Caribe per acomiadar-se del 2023. Doncs bé, un comiat bastant resolutiu, si més no, el 2024 li arribaven tants reptes i enrenous que, estar soltera, no és res comparat amb tota la trama familiar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Flores (@marflores_mar)

 

Mar Flores i Carlo Costanzia / Antena 3
Mar Flores i Carlo Costanzia / Antena 3

La relació començava arran de la seva ruptura amb Javier Merino, pare dels seus tres fills, i des d'aquell moment aviat van posar nom i cognom al seu amor. Una parella que ha estat marcada per molts entrebancs i inclús, alguna ruptura que altra. Sembla, però, que aquesta és la definitiva. Començaven l'any junts i enamorats al Caribe i segons el que ha publicat la model, no l'acabaran junts. Unes paraules que complementaven el següent missatge: "Febrero 14: que todo el amor que das, encuentre un millón de formas de volver a ti"  El seu fill enamorat, ella gaudint d'una nova etapa de soltera i tots dos protagonitzant titulars. Sense cap dubte, la jugada els hi ha sortit d'allò més bé, són la família més mediàtica. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!