El fill gran de Mar Torres és un dels personatges mediàtics dels darrers temps. L'actor, nascut durant la relació de l'exmodel amb l'aristòcrata italià homònim, Carlo Constanzia, va començar un descens als inferns arran d'una activitat delictiva i condemnada pels tribunals: l'estafa continuada en la compravenda de vehicles. 21 mesos de presó per a un jove de 31 anys de bona família però amb antecedents penals. No és a una presó convencional, però dorm en un centre de reinserció i duu una polsera telemàtica: la seva llibertat està controlada. No així, però, el seu dia a dia. Últimament va moguda la cosa. I comença a passar-li factura. 

Fa un parell de setmanes, en Carlo era el convidat del programa de Telecinco 'De Viernes', el 'deluxe sin deluxe' regalat a les productores d'Ana Rosa Quintana. La seva intervenció ens presentava un paio traumatitzat per una infància i adolescència conflictiva, un entorn familiar difícil, un contacte massa estret i habitual amb substàncies. Retrets, misèries, també propòsit de superació personal per deixar les drogues, per esmenar errors, per recuperar la seva vida. La confessió va ser colpidora a vegades. Creïble. Però aquesta darrera setmana s'ha produït un nou terratrèmol. I ell n'és l'únic responsable.

Carlo Constanzia EP
Carlo Constanzia / Europa Press

Constanzia tenia una parella a qui ha abandonat d'aquella manera: bàsicament ho ha fet quan han sortit publicades les fotos besant-se amb una altra noia. No pas una de qualsevol, l'ha triat de classe VIP: la filla de Terelu Campos i neta de la difunta María Teresa, Alejandra Rubio. La jove col·laboradora de televisió està oberta a l'amor i els paparazzi ho saben, per això l'enxampen sovint en actituds, com diríem, tastant el material. Es va besar amb el futbolista i ex del Barça Carles Aleñá, i la cosa no va anar bé, i ara torna a passar amb el Carlo. La diferència? Que amb el fill de Mar Flores el rebombori és més gran... i que semblen decidits a continuar coneixent-se profundament. Hi ha més cites, declaracions i programes sencers dedicats a la flamant parella. 

Portada revista Semana, Carlo Costanzia i Alejandra Rubio   Semana
 Carlo Costanzia i Alejandra Rubio /   Semana

En Carlos semblava divertit amb l'espectacle, però l'interès ha acabat per fer-li la punyeta de manera seriosa. Li ha destapat el gran secret, un que afecta la seva llibertat personal: ha llogat un pis a Vallecas per no haver de dormir novament al centre de reinserció. Evidentment, l'habitatge també li aportarà un niu d'amor, o lo que surja, amb l'Alejandra, però clar: els paparazzi ja han fitxat l'indret. I l'han fregit a fotos i vídeos. Mala cosa per a un famós, i menys en les seves circumstàncies. S'ha cabrejat, traient el caràcter de la mare contra la professió rosa. No li manca raó: "No saquéis mi casa, no saquéis mi casa. El coche lo compro porque me váis siguiendo todo el día". S'escalfa, aixeca els braços i el to de veu contra el fotògraf, que no només no li fa cas, és que també li rebat l'argument: "¿Cómo no voy a coger la matrícula de tu coche? ¡Todos los días, a todos lados!" Assenyala dos vehicles: "El mismo coche, el mismo coche". Furiós, remata: "Llega un momento que ya es acoso. ¿Esto no es acoso, lo demás sí, esto no? ¿Cómo no te voy a coger la matrícula, si tú me grabas la casa y lo que sea?" Constanzia penedint-se d'haver caigut al parany de Telecinco en 3,2,1...

Carlo Constanzia a gritos Chance
Carlo Constanzia / Chance

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!