És una de les parelles més mediàtiques, però també la més opaca i misteriosa. Potser per això l'univers del safareig intenta esbrinar què coi passa entre tots dos. Parlem d'una cantant que arrasa com Malú i d'un home que és un mag en tot el contrari: convertir l'èxit en fracàs i esperpent amb les seves cantades. Sí, Albert Rivera. Té un currículum professional de traca: de ser la "gran esperanza blanca" de la política espanyola (i de l'anticatalanisme més abjecte) a ensorrar el partit que va fundar, a fer-lo fora de la feina en un despatx d'advocats per dropo (ho diu l'empresa, no nosaltres), a ser la riota amb el seu llibre de memòries, i ja ni parlem de la seva ocupació com a director de màster de lideratge. Ara ho intenta amb una consultoria, a veure com li va. S'admeten apostes.

En quant a l'apartat personal i sentimental tampoc és que li vagi molt millor. Les seves relacions no li duren gaire, tret de la seva exdona, Mariona Saperas, amb la que va estar 13 anys casat i té una filla. Després vindria Beatriz Tajuelo, amb la que no va acabar bé, i des de 2018 està amb Malú. O estava. Fa molt, però que molt de temps que no els veiem junts, més o menys des de 2020, quan va néixer la filla que tenen en comú, la Lucía. No hi ha confirmació oficial de separació. Tanmateix cap imatge que digui el contrari. Empat. 

Malú y Albert Rivera EFE
Malú i Albert Rivera a la sortida de l'hospital després del naixement de la seva filla Lucía / Foto: EFE

Malú, de vacances a Algesires sense el seu home ni el seu pare (desesperat)

De les poques coses que transcendeixen de la parella és que actualment es troben molt lluny l'un de l'altre. Més o menys a 700 quilòmetres, la distància entre Madrid i Algesires. L'artista està passant uns dies a la terra natal de la seva família, de vacances, abans de tornar a pujar a un escenari en la gira "Mil Batallas Tour" el pròxim dia 16 a Mallorca. L'Albert no l'ha acompanyada, tampoc a sa filla. La cantant passa dels homes de la seva vida: la parella i el seu propi pare, Pepe de Lucía, qui deixa missatges esgarrifosos al compte d'Instagram de la seva filla, somicant veure-la ni que sigui una estona. No hi ha resposta. Un buit lleig com a una casa, cancel·lat. Fins i tot 'ghosting'. Dos fantasmes a la vida de Malú. 

Malú GTRES
Malú / Foto: GTRES
Pepe de Lucía Telecinco
Pepe de Lucía, pare de Malú / Foto: Telecinco
Albert Rivera solo Europa Press
Albert Rivera solo / Foto: Europa Press

Albert Rivera, sol a l'òpera sense Malú

Tampoc sembla que Rivera estigui deixant-se la pell per silenciar els rumors i demostrar públicament el seu compromís, dedicació i afecte per la seva presumpta parella. Va a la seva, com ha fet sempre. Viu eternament 'de Rodríguez' i així el veiem en les fotografies: més sol que un mussol.  Com per exemple aquest passat dimarts al vespre al Teatre Reial de Madrid, on ha assistit a un espectacle musical amb Marcos de Quinto, que és com anar sol. No era pas un concert, no, sinó una òpera: l'estrena de 'Nabucco', que va aplegar a socialités de primera. Per exemple, a una de les parelles sobre la que sobrevola una crisi que intenten tapar per tots els mitjans possibles, com Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. L'Albert, gran amic de l'escriptor Nobel i ultra espanyolista, no li importa tant el què diran, i passa de fer cap moviment envers Malú i la seva situació afectiva. La foto a l'òpera, vulgui o no, alimenta el rum-rum de la separació

Albert Rivera opera sin Malu GTRES
Albert Rivera a l'òpera sense Malú, per enèsima vegada / Foto: GTRES
Mario Vargas Llosa e Isabel Preysler sonrisa forzada GTRES
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, somriure forçat a l'òpera / Foto: GTRES

L'horitzó, per cert, no ofereix una perspectiva gaire més optimista: Malú vol marxar als EUA i té projectes per establir-se allà. Encara més lluny de Rivera, vaja. Veurem com acaba la història.