Albert Rivera ha tingut tres dones: dues que han estat mares de les seves filles Daniela i Lucía, i la del mig. La primera va ser la catalana, indepe i experta en addiccions Mariona Saperas. L'actual és la cantant Malú i la del mig és la suposada influencer catalana Beatriz Tajuelo, que ha estat entrevistada a Diez minutos i ha trencat la norma de no parlar del seu ex. No van acabar bé, va haver-hi discussions i portes tancades i ara n'explica els motius.

rivera i tajuelo gtres

Tajuelo feia mala cara al costat de Rivera, GTRES

Beatriz Tajuelo: "Nunca me he considerado conocida. Lo he sido porque acompañaba a Albert (...) Más que un político parecía un cantante de un grupo de rock. Se le acercaba todo el mundo.". El taronja no era una rock-star pel que consumia sinó pels fans abraonats. La llegenda negra que el persegueix és que consumia cocaïna i Susanna Griso li va preguntar. Ho va negar. Sobre si Tajuelo vota encara Cs sembla que sí: "Te mentiría si te dijera que no pensé en vivir en la Moncloa, aunque nunca te lo llegas a plantear en serio. (...) Yo estaba convencida de que Albert llegaría algún día a ser presidente de este país".

Va aguantar amb Rivera una "legislatura" i prou, quatre anys, de 2015 a 2019 i va gestionar la carrera d'un conegut músic català de Ciutadans, Miguel Poveda. L'exhostessa d'Air Nostrum nascuda a l'Hospitalet de Llobregat  llueix el taronja a instagram on conserva 10 mil followers, una xifra baixa per considerar-la instagramer. Baixa com els votants de Ciudadanos.