La vida íntima de Malú és un misteri. Bé, l'autèntica vida íntima, perquè d'un temps ençà només tenim clara una realitat: que és mare d'una nena, Lucía, fruit de la seva relació amb Albert Rivera. La resta són elucubracions, rumors, incerteses i, molt important, un clima tenebrós, complicat, tibant. Alguns diran que això va molt amb la seva personalitat, però vaja: que és un personatge molt llaminer per a la premsa rosa. De fet cada cop són més les veus que asseguren que ja no està amb l'enterrador de Ciutadans, autoproclamat com a mestre del lideratge polític espanyol. Que han trencat, que han partit peres. Que Rivera pot apuntar-se un fracàs més. Podria ser. Perquè fa molt de temps que no els veiem en públic, i la gent diu coses. De moment, no estan junts de vacances a Algesires, terra de la família de la Malú. Una absència important.

No és pas l'únic home de la seva vida que no l'acompanya en l'escapada a Cadis. Un altre de molt important tampoc està convidat a passar el dia a la platja, a fer un dinar o ni tan sols a una visiteta a l'hora del cafè. No vol veure'l, i mira que el té a prop: viu a la mateixa ciutat on es relaxa aquests dies. Parlem del seu pare, Pepe de Lucía, famós guitarrista i germà del mite i virtuós Paco de Lucía, mort el 2014. La relació amb el seu progenitor és inexistent, fet que ja es va demostrar quan va anunciar que esperava el seu primer fill. L'avi Pepe s'assabentava per la premsa, ningú el va trucar. Demolidor. 

malu rivera filla hospital gtres
Malú i Albert Rivera amb la filla Lucía sortint de l'hospital / Foto: GTRES
Pepe de Lucía y Malú Telecinco
Pepe de Lucía i Malú / Foto: Telecinco

Malú fa anys que no vol saber res del seu pare, i ell ho sap

Doncs bé, aquest comportament de 2020 és vigent el 2022. El reflex potser no és tan bèstia com el de no anunciar-te que tindràs una neta, però que torni a casa amb la seva mare i un germà i passin de tu com de la lepra doncs tampoc està malament. No ets ni l'últim mico de la família, no. És que ni tan sols existeixes, no comptes per res. Un zero. Què ha passat per adoptar aquesta posició tan dura, per fer-lo un lleig tan descarat? Només ho sabran ells i el seu cercle més proper. Però apunta a alguna cosa potent, a una creu que no s'esborrarà mai. El que sí sabem, però, és que la víctima d'aquest menyspreu i cancel·lació està al cas dels moviments de la seva filla, està patint per l'abandonament i deixa missatges desesperats a les xarxes. I ni així obté resposta. Ella queda malament, la veritat.

Pepe de Lucía EuropaPress
Pepe de Lucía / Foto: Europa Press
malu
Malú / Foto: Telecinco

Els missatges desesperats de Pepe de Lucía a Malú, la seva filla

El programa 'Socialité' ens ha posat sobre la pista, revelant el contingut de les dues respostes que Pepe de Lucía li ha deixat a Malú en la fotografia que il·lustra la seva estada a Algesires. Les frases són d'algú abatut, ignorat i llastimós. Primer escriu "cuando fue por favor haber si coincidimos hijos míos" (sic), confessant que José, el germà que surt a la foto, tampoc li parla ni en vol saber res d'ell. Passa el mateix amb la resta de membres de la família que surten en una segona imatge. Una instantània en la que els somriures de tots ells són com una ganivetada al cor del seu pare. "A mi no me gusta esa foto!! Me gusta y muchísimo todos los que estáis ahí que alegría ver a mi sangre junta" (sic). Per si el text no destil·leés prou patetisme, dos emoticones de plors ho acaben d'adobar. Drama.

Malú con familiares en Algeciras @ maluoficial
Malú amb familiars a Algesires / Fotos: @_maluoficial_
Mensajes de Pepe de Lucía a Malú Instagram
Els missatges de desesperació de Pepe de Lucía a la seva filla Malú / Foto: Instagram
Pepe de Lucía Telecinco
Pepe de Lucía, pare de Malú / Foto: Telecinco

Malú i els homes de la seva vida. Només els més forts hi sobreviuen.