Malú paralitzava les rotatives el dimecres 6 de desembre amb una entrevista que es va servir calenteta. La cantant seia al Chester particular de Risto Mejide, a Cuatro, per parlar d'assumptes personals i professionals de tota mena. Amb tot, planava sobre l'audiència el dubte sobre si aprofundiria en el temacle dels temacles: la seva recent ruptura amb Albert Rivera. I és que, tot i que ja fa mesos que ella i l'expolític van partir peres, cal dir que el barceloní tampoc li ha posat les coses gaire fàcils per refer-se.

No és qüestió d'estar massa afectada, que tampoc ho sabem del cert en vista del seu hermetisme, però sí d'haver-se vist perseguida per una presència a la premsa rosa del de Ciutadans durant l'estiu, dia sí i dia també. Rivera vivia el seu prime de solter a l'agost. Primer, fotos flotant en aigües de la Mediterrània amb l'actriu Aysha Daraaui. Després, la presentació oficial de la seva nova xicota, tan sols uns mesos després de la ruptura, via portada de la revista Semana. I no era Daraaui! Es veu que amb ella només tenia una amistat extraespecial, perquè l'afortunada de robar-li el cor ha estat la creadora de contingut i dissenyadora Carla Cotterli.

Albert Rivera Carla Telecinco
Albert Rivera i Carla Cotterli. /  Telecinco

Un embolic total del qual la intèrpret de Blanco y negro preferia passar completament i limitar-se a fer unes declaracions breus a Elle sobre què havia passat per posar fi a la seva, una relació estable durant quatre anys i amb una filla en comú. "En ocasiones, crees en algo y luchas por ello con todas tus fuerzas. Pero a veces no se da", explicava discreta i ambigua. En qualsevol cas, això de no ser massa transparent ha passat a la història després de l'emissió de la seva conversa amb Mejide. Malú xerrava sense embuts sobre com el naixement d'un nadó pot acabar sent el motiu per fer que un amor arribi a la seva fi. "Separa mucho si las dos personas no están en el mismo sitio". Ella, sincera i explícita. A tots aquells que l'acusen d'haver-se fet 'un Shakira' amb la publicació de la cançó Ausente, deixa clar que "he vuelto a hacer lo mismo que he hecho durante toda mi vida, contar una historia de dolor, real".

I ell, què estava fent mentre que aquesta colpidora entrevista s'emetia? La sempre incendiària Amor Romeira mostrava a Fiesta unes imatges en què se'l veu amb la nova nòvia, enamoradíssims, d'escapada romàntica al municipi asturià de Cangas de Onís. Segons la col·laboradora, se'ls va veure molt feliços i amables en tot moment, a excepció d'una emprenyada total quan una dona local li va preguntar "¿qué te ha parecido lo que ha dicho Malú con Risto?". El plantejament li va costar un canvi de rictus total, perquè "no le gustó nada la pregunta" i la seva actitud hauria canviat.

Albert Rivera i Carla Cotterli, 'Fiesta'. / Telecinco
Albert Rivera i Carla Cotterli, 'Fiesta'. / Telecinco
Albert Rivera i Carla Cotterli, 'Fiesta'. / Telecinco

Albert passa del somriure a l'enuig en menys temps que escons té Ciutadans al Congrés. I ja és dir.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!