El divorci d'Ágatha Ruiz de la Prada i Pedro J. Ramírez ha estat un dels més mediàtics dels últims anys. La dissenyadora ha engegat una campanya pública contra ell molt potent, i és que l'ha criticat amb totes les seves forces a cada entrevista que ha concedit des de llavors. No el suporta i assegura que l'ha fet viure 30 anys "horribles". 

Això no ha impedit que s'hagi mostrat optimista i que hagi afirmat que té ganes de seguir sent feliç. No tanca les portes a l'amor i ja s'ha creat un perfil a una aplicació de lligar... Però si ara és notícia és per un rumor que l'envolta i que cada vegada està agafant més força: podria ser que estigués pensant en tenir una relació especial amb un membre de l'aristocràcia francesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) on

Fa molts anys que Ágatha és amiga de Carles Felip d'Orleans i la seva dona Diana de Cadaval. Però Look ha filtrat un vídeo de la dissenyadora i el príncep ballant junts i mostrant-se molt còmplices.

Van coincidir a una festa a Estoril el dia de Halloween, tal com va deixar constància ella mateixa a la xarxa en publicar una tendra foto amb el seu "estimadíssim amic". Però què hi ha darrere d'aquest ball?

agatha ruiz de la prada i príncep orleans  look

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Look

És ell realment? El mitjà així ho assegura, en un article en el qual deixen caure que podrien mantenir un vincle molt estret... Junts haurien ballat fins a altes hores de la matinada mentre reien escandalosament, ben divertits. Una estona molt agradable que els hauria agradat de valent.

L'endemà mateix Ágatha hauria agafat un avió cap a la República Dominicana, on ha passat els dies del pont. I d'aquí, a fer acte de presència a la festa del 20è aniversari de La Razón, on va coincidir amb Pedro Sánchez i els reis Felip VI i Letícia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que maravilla el Merengue Fashion Week. Foto de mi amiga la ministra @janetcamilord.

A post shared by Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con el Presidente en los 20 años de la Razón.

A post shared by Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) on

A tot això, on és la seva presumpta parella? Han tallat? O aquest ha estat un ball innocent amb un amic i no hi ha res més entre ells?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat