El 20è aniversari de La Razón ha congregat les personalitats més destacades. Membres del govern espanyol, empresaris... i els Reis. La presència de Felip VI i Letícia ha estat un dels principals atractius de la cita i com a tal, han acaparat totes les mirades. El conjunt estilístic de la monarca sempre és analitzat amb lupa, i encara més si estrena algun disseny com en aquest cas.

Per a aquesta cita ha optat per estrenar una faldilla prisada de Zara molt nadalenca, llarga, midi i de color daurat envellit. Costa 59,95 € però a la pàgina web s'ha esgotat en poques hores. L'ha combinat amb la seva peça preferida de la temporada, les botes negres per sobre dels genolls que sembla que no es treu. La samarreta ha estat el més senzill del conjunt, ja que ha optat per un top negre bàsic de tirants que donava encara més protagonisme a la faldilla de tons metal·litzats que no acostuma a dur gaire.

leticia aniversari razon 2  Casa Reial

Casa Reial

faldilla zara leticia

ZARA

A més a més, va copiar una tendència de Melania Trump: l'abric gran i llarg per sobre de les espatlles, com si es tractés d'una capa. I amb quins complements ha acabat de donar forma al look? Amb una cartera de mà negra amb una línia daurada i unes arracades llargues d'or. 

leticia aniversari razon  Casa Reial

Casa Reial

El que més ha sorprès, per això, és el pentinat. Estem acostumats a veure-la amb uns recollits pensats al detall, però ara ha aparegut amb una cueta baixa que deixava uns quants flocs lliures que donaven aquest aire natural tan típic de Meghan Markle.

leticia aniversari razon 3  GTRES

GTRES

Això pel que fa a l'outfit de Letícia, però també cal destacar dos moments puntuals. Primer de tot, quan els periodistes van preguntar-li què li havia semblat el primer discurs públic de la princesa Elionor. Les càmeres van enxampar la Reina molt emocionada mentre la filla llegia, però ara ha volgut tornar a deixar-ho clar: "Estem molt orgullosos d'ella. Estava nerviosa, però era comprensible. Va ser un moment important per a tots".

I d'aquí, a xerrar animadament amb Josep Creuheras, president del grup editorial de Planeta, mentre feia gala de braç musculat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#XXCumpleLR

A post shared by La Razón (@larazon.es) on

La Letícia periodista va inflar-se d'orgull i satisfacció en veure's a l'aniversari d'un diari. Li hauran tornat les ganes de dedicar-s'hi de nou?