Diuen que els testos s'assemblen a les olles. Doncs en el cas dels dos nebots més tarambanes del rei Felip, Felipe Juan Froilán de Todos los Antros i Victoria Federica, la veritat és que no els hi falta raó, perquè el seu pare, Jaime de Marichalar, no és un exemple precisament de tenir moltes llums, com els seus fills. L'exmarit de la infanta Elena, no només es passa la vida en esdeveniments o desfilades de moda, d'espectador, sinó que a més, demostra: 1) tenir molta barra a l'hora de parlar dels seus fills i 2) no estar massa assabentat de com va la cosa.

Jaime de Marichalar y Victoria Federica
Jaime de Marichalar i Victoria Federica / GTRES
marichalar froilan gtres
Jaime de Marichalar i Froilán / GTRES

L'exduc de Lugo ha estat als premis de poesia de la Fundació Loewe, dins del circuit cultural de Madrid. Uns guardons que s'entreguen fa una pila d'anys i enguany, qui s'ha deixat caure per allà és precisament l'excunyat del rei, en qualitat de conseller de la firma. Després de participar d'un còctail, De Marichalar ha xerrat amb Vanitatis i entre d'altres coses, han parlat de què estan fent els seus fills penques, Froilán i Vic. Al primer el té a Abu Dhabi, escalfant cadira i fent companyia al iaio Joan Carles. Però ja els hi hem anat explicat que s'avorreix més que una ostra, que no veu l'hora de tornar a Espanya, que se li fa molt coll amunt estar als Emirats Àrabs fent costat al seu avi. Un avi que, per acabar-ho d'adobar, ja ha deixat dita la seva ferma intenció de fotre el camp més d'hora que tard, fer les maletes i marxar a viure a Ginebra, on hi ha la seva filla Cristina i on hi ha una de les seves examants, Marta Gayá.

joan carles froilan GTRES
Joan Carles i Froilán / GTRES

Si Joan Carles finalment s'instal·la a Suïssa, deixarà más solo que la una al seu net. I sembla que li llepi un peu. Amb aquest quadre, no s'entén que quan l'esmentat mitjà ha preguntat a Jaime de Marichalar pel seu fill Froilán, aquest hagi respost que “se encuentra muy bien, feliz de estar con su abuelo, que es lo que tiene que hacer ahora”... Ni se encuentra muy feliz, ni estará con su abuelo en menys del que dura un telediario. O sigui, fa pinta que el pare no sap ben bé com li va i com li anirà al fill a Abu Dhabi.

Victoria Federica operada Instagram
Victoria Federica / Instagram

De la seva filla petita, Vic, ha tingut la barra de fer-nos creure que la seva filla és la treballadora més gran del regne i que es guanya les garrofes con el sudor de su frente. Victoria Federica és, possiblement, la Borbó més barruda, no fot un pal a l'aigua, però ara concursarà a la nova edició d'El Desafío d'Antena 3. Un programa on haurà de fer diferents proves, i on anirà, precisament, a treballar a una mina vuit hores diàries. Doncs va son pare i què diu d'ella, quan li han preguntat? Que "se está esforzando mucho en su nueva faceta como concursante de 'El Desafío'"... On no s'està esforzando mucho Victoria Federica és en limar asperezas amb una altra cosina de la princesa Elionor. Qui? Carla Vigo. La filla de la difunta Érika Ortiz ha concedit una entrevista a Lecturas on diu per què estan barallades des de fa temps (o millor dit, per què Vic no vol saber res d'ella des de fa temps): "Victoria Federica está enfadada conmigo desde hace tiempo. ¿El motivo? Un comentario un tanto espinoso que hice sobre uno de sus novios y que no sentó nada bien a la hija de la infanta Elena. Le dije a un novio suyo que me parecía muy listo para ser torero. Lo hice para halagarle y, desde entonces, ella está enfadada conmigo”.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!