Letícia és a prop del seu aniversari més temut: l'1 d'abril farà un any del Diumenge de Resurrecció que va ensorrar la seva imatge al punt més baix del regnat: l'esceneta patètica a la Catedral de Palma contra la reina Sofia per evitar una foto amb Elionor. En Blau ho va explicar fil per randa i ho va convertir en el meme de l'any:

leticia sofia palma 2018 GTRES

GTRES

Aquesta foto va passar desapercebuda: Letícia somrient després del lleig i Sofia amb la mirada perduda a l'infinit, a punt del plor i rumiant: "Te la tornaré". Letícia vol evitar que li recordin aquell desastre protocolari i no farà massa actes  aquesta setmana però Sofia té la venjança perfecta: el dissabte previ al dilluns 1 d'abril la reina Sofia torna a Mallorca. Hi presidirà un acte d'un torneig de Vela que porta el seu nom. Una excusa per fer-se la foto a Palma i, potser, una foto passejant per la Catedral de Palma. No s'ha de subestimar la venjança d'una sogra. Com pensa compensar-ho Letícia? 

leticia ganyota GTRES

GTRES

Letícia ha acceptat, per fi, presidir la final de la Copa de la Reina de futbol. Com si hagués llegit la peça d'En Blau titulada : Per a què serveix Letícia? També passa de la Copa de la Reina de futbol. L'any passat es va negar a anar fins a Mérida a veure les noies del Barça aixecant la Copa i enguany rectifica, en ple procés de rentat d'imatge. Luis Rubiales, president de la Federació, ha anunciat que l'11 de maig Letícia serà a la final de la Copa de la Reina a l'estadi Los Cármenes de Granada.

peto reina sofia i letícia  GTRES

GTRES

La reina Sofia mai va assistir a aquesta final quan era reina. Letícia es penja la medalla que per primer cop l'esposa del rei assisteixi a la final de la Copa que porta el seu nom, deixant en evidència que Sofia mai no ho va fer.  En l'aniversari de la guerra de reines de Palma, tornen a volar els punyals entre sogra i nora.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat