Recorden l'escàndol Tous amb l'independentisme? Ara fa un any que la família de joiers manresans va decidir expulsar de la Fundació Tous dues dones pel mer fet de ser independentistes: Helena Rakòsnik i Pilar Rahola. En Blau va explicar en exclusiva fil per randa el que anava passant fins el desenllaç: la Fundació va fer fora els Tous per la purga fallida. Vam revelar que qui estava oculta rere aquesta fòbia era la Casa Reial. Letícia es va atipar de dur joies Tous en ple escàndol i vam saber de la bona relació de les filles Tous amb Zarzuela. Ara qui ha volgut recuperar la polèmica és la reina Sofia. Per inaugurar una exposició dels 40 anys de la Constitució ha lluït una bossa de mà (barata) de la marca Tous:

reina sofia bolso tous GTRES

bossa tous gtres

GTRES

tous

Tous

El digital Vanitatis descriu així la significativa bossa de Sofia "El bolso que lleva, de piel bovina azul con una cierre en forma de flor de loto, es de la colección Loto de Tous. Ya sabíamos que doña Sofía es muy fan de las joyas y accesorios de la firma catalana. En la web podemos encontrar el mismo modelo en blanco, rojo y negro. Su precio inicial era de 235 euros". A la web de la marca ja està rebaixat a uns baratets 69 €.

cas real

Casa reial

Hi ha certa impudícia en donar suport a purgar independentistes pel fet de ser-ho i fer-se una foto sota un cartell gegantí amb la paraula "Democràcia". Els reis mai no han estat massa hàbils en el seu paper arbitral.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat