Abans que la reina Letícia marxi de viatge a la Repúblicana Dominicana i Haití, ha decidit passar un dia en família. Però no amb el seu marit Felip, sinó amb la seva sogra. Es veu que ara són més amiguis que mai. Probablement la reina emèrita hagi oblidat ja el letiziagate, o vol fer veure que ho ha oblidat. Sempre s'ha dit que ella fa molt més que la seva jove pel bé de la monarquia, vaja, que és més soferta. De fet, l'actual reina ja va avisar al seu marit que ella no estava disposada a passar pel tub com ho va fer la seva mare amb Joan Carles, i que tindria veu i vot en les decisions.

leticia sofia nenes 6 efe

Efe

Després del lleig que li van fer a Sofia tant Letícia com la princesa Elionor, ja se les va poder veure juntes anant a veure Joan Carles a l'hospital després que l'operessin del genoll. Un paripé que no es va creure ni la infanta Elena, que opinava que Letícia feia teatre. Doncs ara han anat al teatre. Ara hem vist una nova mostra d'aquest acostament entre les dues dones fortes de la monarquia espanyola. Aprofitant que els reis d'Espanya no va anar al casament de l'any entre Enric i Meghan, sogra i jove van fer el primer acte privat entre totes dues, hores abans que Letícia agafi un avió. Tot suma per rescabalar la malmesa imatge de la monarquia. La reina emèrita li va regalar unes entrades per anar a veure el musical Billy Elliot que s'està representant al teatre Alcalá de Madrid.

LETICIA SOFIA TEATRE EFE 3

Efe

Les dues compi-yoguis  van anar de la mà, com dues amigues que surten a passejar i a prendre algo un dissabte a la tarda. Ni Letícia ni els gestors del teatre madrileny tenien constància de la seva presència, ja que Sofia es va encarregar que fos una sorpresa en tota regla. Ella va comprar les entrades. No van anar soles, es van endur les nenes de la família, la princesa Elionor i la seva germana Sofia, i les cosinetes, Victoria Federica, Irene Urdangarín i Cristina de Borbón Dos Sicilias. També hi va ser Paloma Rocasolano, mare de Letícia, i de qui es diu que és la iaia preferida per les nétes. De fet, com ja va passar a les portes de l'hospital, hi ha com una mena de voluntat que Sofia aparegui constantment donant-li la mà a Elionor, qui sembla que és la filla més díscola i mal criada, i qui va apartar la mà de la seva àvia a la catedral de Palma.

LETICIA SOFIA TEATRE EFE 2

Efe

Una sortida on no hi va ser present ni Felip, ni Joan Carles ni Froilán, que estava agafant forces per anar a una corrida de toros a Brihuega.

FROILAN TOROS GTRES

GTRES

Billy Elliot volia ballar. Froilán vol veure toros. I Sofia i Letícia volen netejar la imatge de la monarquia... Una de les tres frases probablement no es faci realitat.