La infanta Elena també s’hauria posicionat en contra de la reina Letícia. El menyspreu que va fer-li públicament a la reina Sofia hauria fet molt de mal a la primogènita dels Borbons, manifestant el seu cabreig amb el “teatre” que van muntar a les portes de l’hospital. Que intentessin netejar la imatge de la Reina aprofitant-se de la bona voluntat de Sofia no li hauria agradat, avergonyint-se davant aquesta escena d’aparent estima.

Podria ser a causa d'aquest cabreig que hauria decidit anar a visitar Joan Carles I l’endemà, per no coincidir allà amb la cunyada. Pilar Eyre va explicar a Viva la vida que l’enuig vindria perquè està cansada que hagi de ser la mare qui cedeixi sempre per intentar salvar la monarquia.

leticia obre porta sofia efe

elena hospital3 efe (2)

EFE

Doncs bé, sembla que la tensió segueix ben latent i el mal rotllo dins de la família reial és una realitat. Així ho ha explicat Gustavo González a Sálvame, afegint una informació que donaria suport a aquesta idea. Resulta que quan la infanta Elena va pujar a l’habitació amb el pare, hauria criticat Letícia, dient que “en el pecat va la penitència”.

gustavo gonzalez  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La germana gran del rei Felip estaria contenta i satisfeta amb l’escridassada que va rebre Letícia en el primer acte públic que va presidir després que esclatés la polèmica.

Durant el programa també van explicar que el rei Joan Carles I se sent utilitzat amb aquestes imatges, amb el fet que aprofitessin la seva estada a l’hospital per fer aquest paripé. Ell seguiria molt enfadat arran del lleig que va fer Letícia a la dona, per la qual cosa no hauria volgut que pugés la jove a l’habitació a veure’l.

Una situació familiar insostenible que no poden dissimular ni amb un altre posat amb la família al complert ben somrient. Està sola la reina Letícia?