La infanta Cristina està vivint el seu moment més dur. Tenir el marit entre reixes ha de ser molt complicat, així com passar de germana del rei a l’ovella negra de la Casa Reial. Els reis Felip i Letícia van apartar-la completament en destapar-se el cas Nóos, distanciant-se d’ella perquè no afectés la imatge.

Fins ara semblava que només tenia el suport de la seva mare, la reina Sofia. Però ara això s’està posant en dubte també, semblant que les coses entre elles no estarien massa bé. I és que sobta molt que l’emèrita encara no s’hagi desplaçat a Ginebra per donar suport a la filla durant la primera setmana d’Iñaki Urdangarin a presó...

Els rumors de crisi entre mare i filla han agafat encara més força en saber-se que ni tan sols ha assistit a la graduació del seu net. El fill mitjà, Pablo Nicolás, ha acabat segon de batxillerat i ho han celebrat amb una gran festa. Però la revista ¡Hola! assegura que l’emèrita no hi ha anat.

reina Sofia i infanta Cristina  GTRES

GTRES

Podria pensar-se que no tenien moltes entrades, però no és així perquè han publicat unes fotos de la infanta Elena. Ella és l’única Borbó que està fent tot el possible per animar-la, arribant a Ginebra fa una setmana i donant suport a la germana. La Sexta va ser la primera en publicar una fotografia juntes, però ara també apareixen molt arreglades celebrant la graduació del petit Urdangarin.

cristina i elena ginebra  la sexta

La Sexta

Com han anat vestides? Cristina ha optat per una americana en fúcsia, una brusa en rosa clar i pantalons negres a joc amb la bossa. Elena, per la seva banda, va optar per un blau elèctric per l’americana, samarreta blanca i pantalons a ratlles. Un conjunt que va combinar amb el seu inseparable barret i una bossa texana. Així les van enxampar els fotògrafs anant cap a un discret esmorzar en honor a Pablo en un hotel.

La família del marit està gairebé en bloc al seu costat, desplaçant-se fins allà la mare del basc i una de les cunyades de Cristina. Fins i tot una de les cosines, Alexia de Grècia, ha volgut anar-hi... Per això tothom es pregunta on és Sofia.

Sense actes a l’agenda oficial, sembla que no hi ha massa cosa que la retingui a Espanya... Per què ha girat l’esquena a la filla quan mai no ha tingut problema en deixar-se veure amb ella i el gendre?