Casa Reial ho té clar, com va revelar En Blau: per evitar que Letícia quedi eclipsada pel seu marit i cap de l'Estat li fa una agenda específica. Ha viatjat a Ginebra per una acte oficial contra el càncer però només ha anat de l'aeroport al centre i ha fugit. Qualsevol cosa per no coincidir amb la seva cunyada Cristina ni amb Urdangarin , a pocs dies de saber la sentència definitiva del cas Nóos. 

leticia twitter

Casa Reial

Letícia ha anat amb pas ferm, mirant a esquerra i dreta quan creuava els carrers suïssos per no trobar-se els seus nebots Urdangarin, ni el gos de la família. Letícia ,mirant de reüll pel pànic que li suposa una foto amb la infanta Cristina. Abans allargar un acte sobri contra el càncer que coincidir al lavabo de dones amb Cristina de Borbó.

leti twiotter

Casa Reial

Una altra sorpresa podria haver estat topar-se amb dues perilloses indepes. Hauria estat possible creuar-se amb Marta Rovira o amb Anna Gabriel. Les dues independentistes viuen a l'exili del país suís que ha denegat llurs extradicions. Letícia pot estar tranquil·la. Dels quatre catalans que viuen a Suïssa: els exducs de Palma residien a Barcelona com la cupaire i la d'ERC, cap dels quatre li té cap respecte institucional. De fet cap dels quatre no la suporta. vque porti xocolata per les nenes i segueixi la seva volta al món.