En plena polèmica per l'expulsió de tres conegudes independentistes de la fundació benèfica de la família Tous, no només Twitter s'hi ha pronunciat. La reina d'Espanya, clienta habitual de la joieria catalana, ha lluït aquesta setmana unes arracades de quars hidrotermal en blau i ambre de Tous. Letícia no ha gosat penjar-se l'osset característic de l'empresa, però durant la recepció al president de Palestina de dilluns va brindar amb joies Tous. Malgrat que va ser dimarts quan va esclatar la notícia de l'expulsió de Pilar Rahola i Helena Rakòsnik de la Fundació, ja feia dies que Tous havia enviat cartes a les seves botigues insistint en el caràcter espanyol de l'empresa per combatre una possible caiguda en les comandes de cara a Nadal. Per tant, la Reina era coneixedora de la polèmica i ha pres part.

reis palestina  EFE

EFE

Qui també s'acaba de pronunciar a favor dels Tous és Josep Anglada, regidor de Vic i president d'un partit d'ultradreta. La mateixa Pilar Rahola se'n fa creus:

Letizia Ortiz i Josep Anglada, dues persones aparentment molt diferents que donen suport, de forma implícita o explícita, la decisió de l'empresa de joies de Manresa de fer fora Rahola i Rakòsnik de la seva ONG.