Els nòvios d'Elionor comencen a ser un afer d'Estat. Podria semblar tafaneria, xafardeig, safareig o xerrameca. Però no ho és. El nòvio d'Elionor serà rei d'Espanya i això ja se sap que comporta conseqüències importants. De protocol, d'educació del futur rei, de regent si Elionor mor... El marit de la futura reina és important i no és lògic que només ho tracti la premsa rosa. La revista Hola va mostrar les fotos del nòvio brasiler i Pilar Eyre va revelar que ara la princesa ja té una altra parella, un universitari d'Oxford més gran i germà d'una companya seva de l'internat gal·lès on fa 2 anys que resideix. Elionor s'ha emancipat sentimentalment i sexualment. El CNI ja deu estar investigant a aquests xicots, no fos cas que amaguin alguna sorpresa. 

Novio Leonor
El nòvio brasiler d'Elionor amb la infanta Sofia, Twitter

Zarzuela està amoïnada per la vida sentimental de l'hereva. Ja s'han empassat la plebea Letícia com a reina i els monàrquics voldrien un príncep per la princesa. I no hi ha massa disponibles. A Europa la gran majoria de Cases reials tenen hereves noies: Elisabet de Bèlgica, Amàlia d'Holanda, Íngrid de Noruega o Victòria de Suècia. Alguns miren més enllà d'Europa. Ben a prop hi ha una altra monarquia on Letícia s'emmiralla sovint: Jordània. La reina Rània és clavada a Letícia, comparteixen estil, cirurgià i ambició per fer regnar els seus quatre fills, dos nois i dues noies. I resulta que un del fill dels reis de Jordània acaba de fer 18 anys. El príncep ideal per ser nòvio d'Elionor. Aquest és Hashem de Jordània:

Rània Jordania e hijo GTRES
Rània Jordania i el fill. GTRES

La reina Rània ha penjat una foto recent del príncep amb un missatge: "Feliç aniversari! Que Déu us beneeixi amb una vida de la mateixa alegria que em porteu a mi i a tots els que us envolten". El seu pare, el rei Abdalà, també ha penjat una altra foto més formal del príncep. Fa bona parella amb Elionor: "La Cort Reial Haxemita transmet els seus millors desitjos a Sa Altesa Reial el Príncep Hashem bin Abdullah II en el seu 18è aniversari".

Leonor 17 años GTRES
Elionor 17 anys GTRES

El nòvio actual d'Elionor

Segons ha explicat l'escriptora Pilar Eyre, el cor de la princesa espanyola torna a bategar fort. Per qui? Atenció: "Me dicen que está intercambiando correspondencia, que está así como muy ilusionada, fotos y tal, con el hermano de una compañera suya, de otra alumna. Es un chico que no está estudiando en el colegio, que ya está en la universidad, en Oxford o Cambridge, es inglés, y parece que tiene una relación romántica". Eyre té clar que si segueixen sortint, "este chico va a venir aquí, porque es muy difícil que ella pueda ir a casa de los amigos, Leonor va con dos coches de seguridad, no sé si 10 o 12 escoltas"... Veurem com li va amb aquest universitari. De moment, però, Letícia juga a favor "Letizia es partidaria de las relaciones prematrimoniales, porque esto pesa mucho en el matrimonio". Normalitat.