Espanya ha redescobert que el rei Joan Carles pateix d'addicció al sexe. Se n'adonen no pels centenars d'amants que ha tingut sinó perquè Pilar Rahola explica que sent diputada d'ERC en una recepció a Zarzuela el rei li va grapejar un pit. Una història ja explicada, la del pin republicà que el rei li recol·loca i la grapeja, que ha tornat amb l'entrevista que Sílvia Cóppulo li ha fet a El divan de TV3.

image001 (2)

TV3

El programa va alçar-se amb una gran audiència (9,4%) després de l'expectació creada. Rahola es va tornar a esplaiar sobre Joan Carles però a qui de debò va repassar va ser l'altre rei. De Felip VI va dir: "Felip VI és un pijo de manual, format a una escola espanyolista línia dura, és un patriota espanyol que podria votar VOX. Va amb duresa, el seu pare mai no hauria fet el discurs del 3 d'octubre".

La seva amiga Pilar Eyre ja ho va dir clar en una entrevista a En Blau: "Felip VI és de dretes". Una vergonya més de la Casa Reial: que el cap de l'Estat tingui un biaix contra la meitat d'aquest Estat. Anomalies de l'únic càrrec públic que no es vota sinó que s'hereta. Tornant a Joan Carles, Pilar Rahola ho va deixar clar: "He callat durant 20 anys perquè em va véncer, l'arrogància del poder absolut. 'Aquesta ve a parlar-me de República? li tocaré la teta. Soc impune a tot'. Em vaig quedar tallada. Comissionista, Corinnes, mata elefants... però tenia més puteria política, era sinuós".

Per què no va reaccionar al grapeig? "Li hauria clavat una bofetada però hauria estat un atemptat al rei i em va véncer". L'entrevista va ser tendra, dura, propera, divertida. Com la mateixa Pilar Rahola. Aquesta setmana torna a Tot es mou, com va avançar en exclusiva En Blau només dos cops per setmana. Imprescindible.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat