El comte de Barcelona, Don Juan de Borbó, va tenir quatre fills. De gran a petit: Pilar (83), Joan Carles (82), Margarita (80) i el petit Alfonso, que va morir per un tret disparat pel seu germà. No es destaca prou que aquell tret no era un joc de nens: quan Joan Carles va disparar el seu germà tenia 17 anys i el difunt Alfonso 14. Amb la mort de la germana gran, només queden dos: el rei emèrit i Margarita, que no acostuma  a aparèixer als mitjans però ha anat a la capella ardent de la seva germana.

borbons 4

infanta margarita GTRES

joan carles enterra pilar GTRES

victoria federica condueix EP

GTRES / EP

Per parlar de la capella ardent de la infanta Pilar, Tot es mou no ha parlat que Victòria Federica condueix un cotxe amb la rojigulada com un taxista de Vox. TV3 ha trucat a l'experta reial Pilar Eyre. I ha posat a parir els reis Felip i Letícia: "No han ido a la capilla ardiente este jueves para no encontrarse con la infanta Cristina. Hubiera sido goloso para la prensa pero están empeñados que la Familia Real son los cuatro, ellos y las niñas". Un gest lleig amb els seu pare. El rei Joan Carles estava molt unit a la seva germana gran " Ella fue la única que oyó el disparo de Juan Carlos a su hermano pequeño". 

eyre tv3

TV3

Doña Pilar no era tan bona: evadia impostos als Panama Papers, no es portava bé amb la seva cunyada la reina Sofia ni amb Pilar Eyre "He tenido con ella enfrentamientos tremendos". Doña Pilar ja crema, incinerada.