El llibre Letizia la reina impaciente conté algunes revelacions sobre el passat de Letícia però el seu pitjor escàndol d'imatge, a banda dels whatsapps amb el compiyogui condemnat per corrupte, és l'escena patètica a la Catedral de Palma la Setmana Santa de 2018. Aquella baralla de reines era en realitat una reina humiliant una altra.

leticia cara GTRES

GTRES

La vergonya que va passar Letícia en veure's gravada com una xoni interposant-se entre el fotògraf reial i la reina Sofia que volia una imatge amb les netes ara té una "explicació" filtrada per l'entorn de Letícia. Escriu l'autor del llibre, Leonardo Faccio: "Letizia no quería que sus hijas se retratasen con su abuela. La prensa habló de una reina impertinente, impulsiva, irrespetuosa, torpe".

leticia frame

Youtube

L'autor parla amb un amic de la reina que en dona les claus: "Sobreprotege a sus hijas. Letizia quiere que Leonor y Sofía den una imagen laica y tiene un acuerdo con su suegra. Pero la reina Sofía no lo cumplió". O sigui, que la culpa de l'agressió a Sofia és de Sofia.

Youtube

El llibre és condescendent amb Letícia "Representa a una socidad que dedica menos tiempo a rezar. En la catedral de Mallorca le recriminó a su suegra incumplir un pacto: no posar con sus hijas en un templo religioso". Un pacte absurd ja que les nenes es fan fotos dins el temple sense problemes i fora a les portes encara més. Ningú no es creu aquest fals pacte i aquesta és la prova: foto de les nenes amb l'àvia dins una església. 

leticia elionor sofia palma gtres

GTRES

S'ha escrit tot de l'ateisme de Letícia: es va casar pel civil, es va divorciar, va avortar una criatura d'un nòvio, no es fa el senyal de la creu entrant a una catedral... El llibre hi insisteix: "Letizia se justificó diciendo que la religión no le interesa. Dijo que sus padres la educaron sin ninguna formación religiosa y que ella era agnóstica. Es una católica de ventos. Fue bautizada e hizo la primera comunión". A la catedral de Palma, l'hòstia se la va emportar la reina Sofia.