Aquest 20 de febrer és un número màgic: 20/02/2020.  La reina Letícia el tenia apuntat en vermell perquè surt a la venda el llibre Letizia la reina impaciente. Un dels capítols aborda la part més visible de la reina: les seves agressives operacions de cirurgia estètica. L'autor Leonardo Faccio repassa la vida de la dona del rei a través dels seus complexos físics a cop de bisturí.

rinoplastia leti

Telecinco

Els que coneixen Letícia la delaten, com la seva cosmetòloga: "Estaba horrorizada con su barbilla y su nariz. Pero lo que más la obsesionaba eran unas manchas debajo de los ojos producidas por el sol". L'autor justifica que "Letízia quería lucir perfecta y creía que su nariz aguileña y su barbilla prominente, como la de un faraón, le daba aspecto de bruja". Letícia anava al centre estètic cada dijous a una sala amb espelmes aromàtiques, un buda i la paraula Zen a la porta

leticia operada cara inflada GTRES.

GTRES

Què li deien abans del bisturí? "El problema es que ella es muy delgada, y si el tejido es muy fino no puedes estirar. Yo le aconsejé rellenarse la cara. Es decir, estirar las arrugas con ácido hialaurónico y botox". El desastre està a la vista. Letícia no sembla la presentadora del Telediario sinó que és clavada a una altra reina operada: Rània de Jordània: "pómulos alzados, ojos grandes sobre una barbilla redondeada y nariz recta. Su singularidad aguileña mutó en una belleza simétrica y estandarizada".

leticia rania GTRES

GTRES

El dia més temut de Letícia: la visita oficial dels reis jordans a Espanya. No va poder evitar la foto al costat de Rània, que va fer-se les mateixes operacions. Dues reines com bessones. Letícia, de bruixa a princesa en un quiròfan.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat