La família reial ja ha fet el seu tradicional 'posado' estiuenc per tenir contents la legió de palmeros que no poden viure sense veure la foto de la família feliç inaugurant les seves vacances. Tothom a Palma excitat per veure Felip, Letícia i les nenes fent el paperot, saludant a tot quisqui i deixant-se fer fotos tots quatre juntets a l'illa. Letícia, moreníssima, amb una vestit dues peces de faldilla i camisa verda sense mànigues, Felip sense corbata, tal i com pregona Pedro Sánchez, per estalviar energia, i les nenes amb vestidets.

familia reial mallorca
La família reial, a Mallorca / GTRES
familia reial mallorca2
La família reial, a Mallorca / GTRES

La Cartuja de Valldemossa va ser el lloc escollit pels Borbons per fer la foto oficial, i on van aparèixer els quatre somrients, sent Elionor i Sofia les que van copsar totes les mirades dels assistents. Centrem-nos, però, en l'hereva, que va lluir un vestit estil boho en blanc, d'Sfera, màniga llarga i faldilla curta combinat amb espardenyes blanques de la marca Mint & Rose. Però un detall difícil de veure a primer cop d'ull ha cridat l'atenció d'algun mitjà, com Vanitatis, que s'ha fixat en què portava la princesa pel que fa a complements.

Un misteriós penjoll

Darrerament, hem vist com Elionor mica en mica va ampliant el seu ventall i els seus complements. Fa poc la vam veure lluir un anell important, amb la curiositat que el duia com tantes vegades li hem vist a sa mare amb l'anell de Karam Hallam: al dit índex de la mà. Aquest dilluns a Mallorca, el que ha fet parar l'atenció en ella no ha estat un anell, sinó un penjoll.

DL u515612 093
La família reial, a Mallorca / GTRES
DL u515612 092
La família reial, a Mallorca / GTRES

Perquè la filla dels reis mica en mica va fent-se amb un joier amb peces pròpies de noies de la seva edat, i per la posada en escena de la foto davant dels mitjans, la seva tria ha generat sorpresa i algunes incògnites, especialment per la seva procedència. A banda d'unes arracades inspirades en les canyes de bambú, com explica el citat mitjà, Elionor portava una cadeneta daurada al coll, amb un petit brillant i una paraula en àrab. Quina? Ni més ni menys que 'amor', un explícit mot que tothom es pregunta si el seu destinatari (o, qui sap, potser la persona que li va regalar) és el seu nòvio, aquell jove brasiler amb cabells arrissats i barba, un curs més gran que ella, que vam veure quan va arribar de Gal·les, amb la dessuadora de l'internat on estudia, i que Zarzuela ha amagat després d'aquell primer cop que el vam veure. O potser és algun altre, que parla en àrab. Els estudiosos de la imatge de la família reial, a més estan encuriosits perquè es desconeix de quina marca és el penjoll: "resulta imposible saber a qué firma pertenece el collar de Leonor, ya que existen cientos de versiones de este collar con la palabra 'amor' en árabe", escriuen.

penjoll arab elionor
Penjoll d'Elionor amb la paraula 'amor' en àrab 

És bo, però, recordar que des de ben petites, tant ella com la seva germana Sofia han rebut classes d'àrab, llengua que parlen, com va demostrar la princesa de Girona l'any 2019, quan va pronunciar unes paraules per donar-li l'enhorabona a una de les premiades. Sigui com sigui, el bonic penjoll és una passa més de l'hereva a l'hora de confeccionar el seu propi estil, aficionada com la seva mare als complements. Lluny queden els mítics ossets de Tous que va lluir fa deu anys, de petita. Després, vindrien unes boletes d'or groc que sempre es posava a les orelles o els diamants quadrats amb motius florals que va lluir quan son pare li va atorgar l'ordre del Toisó d'Or. Serà el penjoll d''amor el nou must de la princesa Elionor? Estarem atents a si repeteix.