Abans de començar les seves vacances a Mallorca i a l'habitual destí secret, la família reial ha fet acte de presència en un acte a Galícia que tenia els veïns de la zona esvalotats. Festivitat de Santiago Apóstol a Compostel·la i tothom perdent el nord per la visita dels reis Felip i Letícia i de les seves filles, la princesa Elionor o la infanta Sofia. Per segon any consecutiu, els monarques i les nenes van presidir l'ofrena, on, evidentment, hi va haver moltes imatges a destacar. L'esperpent de Felip senyant-se malament amb la mirada reprovatòria de la seva dona a un pam, o els looks de l'hereva, comparant-los amb la seva mare. Un vestit bicolor que fusionava el rosa i el vermell de Cayro Woman i sabates de Carolina Herrera que van ser la sensació del públic present a la plaça de l'Obradoiro.

elionor i felip i leti2
Els reis Felip i Letícia, amb les seves filles Elionor i Sofia a Santiago de Compostel·la / @CasaReal
elionor i sofia
Elionor i Sofia a Santiago de Compostel·la / @CasaReal
elionor i felip i leti
Els reis Felip i Letícia, amb les seves filles Elionor i Sofia a Santiago de Compostel·la / @CasaReal
elionor i felip i leti3
Els reis Felip i Letícia, amb les seves filles Elionor i Sofia a Santiago de Compostel·la / @CasaReal

Però encara més sorprenent en l'outfit de la princesa va ser un petit detall que no es veia a primer cop d'ull, un detall estilístic inhabitual de la filla gran dels reis, que algun mitjà sí que ha vist. Un component tan poc habitual que ha fet que haguéssim de mirar les imatges dues vegades per comprovar que sí, que Elionor duia un anell a la seva mà. Poc amiga de penjolls, collarets o arracades, tampoc d'anells, la jove aquesta vegada sí que ha dut un anell per completar el seu look. Com diuen a Lecturas, es tracta d'una peça minimalista en tons daurats format per petits cercles units a mode de cadena. Nova peça al seu joier particular, però d'origen de moment desconegut. Qui sap, però, si es convertirà en un must, en un indispensable per a ella com ho és l'anell de Karen Hallam que sempre porta la seva mare, sense excepció, des de fa tres anys.

leonor anillo
Elionor i el seu anell / GTRES
leonor anillo2
Elionor i el seu anell / GTRES
anell verd leticia
Letícia i el seu anell

No només Elionor ens va sorprendre posant-se un anell, sinó que la manera com el duia també va cridar l'atenció. Per què? Perquè l'ha portat al dit índex de la mà esquerra, una tria poc habitual. Però el mateix lloc on sempre el duu la seva mare. No només els dos anells s'assemblen, sinó que el porten igual. Com diuen al citat mitjà, "nos ha recordado de manera inevitable a la reina Letizia. Un gesto casi imperceptible pero con el que queda patente que la influencia de la Reina en su hija es cada vez mayor". Veurem si Elionor seguirà les passes de la seva mare amb el seu anell fetitxe. Cal recordar que en un principi, fins i tot es va dir que el Karen Halam, el seu anell de capçalera, era un regal de les seves filles, però després es va dir que es tractava d'un regal del seu marit Felip.

I Sofia?

De moment, però, qui es resisteix a dur arracades, polseres o anells és la petita de la família, una infanta Sofia que també té una relació molt estreta amb la seva mare i la seva germana, però de qui molts apunten que fa la sensació que serà més vers lliure que Elionor i que marcarà més les seves passes desmarcant-se de la germana gran. De moment, acostuma a anar amb el mateix tipus de vestits. Veurem si també seguirà l'exemple d'Elionor i la veiem lluint algun anell (al dit índex de la mà esquerra) com la seva germana gran.