El final de curs escolar ja és a tocar per a milions d'estudiants d'arreu del món. Per a tots, sí: no importa si ets ric, pobre, royal o plebeu. D'aquí a uns dies comencen les desitjades i merescudes vacances d'estiu. Una gran notícia amb certs matisos. Perquè hi ha qui potser trobi molt a faltar la seva rutina: no tant per les classes, professors, etcètera, sinó per les companyies. És el que li passarà pel cap a la princesa Elionor, que és a punt de posar el punt final al primer dels seus dos cursos de Batxillerat Internacional a l'elitista UWC Atlantic College de Gal·les, l'internat on ha començat a descobrir un món (més o menys) real, lluny de la cotilla familiar i institucional que estreny l'adolescent de 16 anys.

Princesa Leonor castillo Gales Europa Press
La princesa Elionor a la seva arribada a l'internat de Gal·les / Europa Press

El dissabte a les 10 del matí tothom ha d'abandonar les instal·lacions del centre educatiu i tornar al seus llocs d'origen. Allà deixarà experiències que han començat a marcar la seva personalitat d'adulta: festes, disbauxa juvenil i, evidentment, l'esclat de sentiments d'aquells que fan pessigolles a l'estómac. Situacions que no tenen res a veure amb la seva vida anterior sota l'ala protectora de Letícia i Felip, com ara tenir un nòvio, una il·lusió romàntica, un noi que li fa tilín. La cosa sembla anar seriosament perquè el xicot la va acompanyar a l'aniversari de la seva àvia, Paloma Rocasolano, durant la seva estada per Setmana Santa. Un jove amb els cabells negres rinxolats i barbeta que portava una dessuadora amb el logo de l'escola. 

Portada Hola Leonor Letizia
La revista ¡Hola! va ser la primera en informar de la il·lusió d'Elionor / '¡Hola!'

El misteriós jove és el primer amor de la princesa, si més no de forma oficiosa. I això, com tots sabem, implica un allau d'emocions pròpies de l'edat. Sentiments que esclataran quan hagin d'agafar camins diferents. El problema és que és possible que no es retrobin a les aules del castell de St. Donat's, perquè tal i com explica 'El Español', hi ha una dada fonamental que evitaria aquest extrem: és un curs més gran que ella, i potser en acabar el batxillerat continuï els estudis en un altre centre. El que sí està clar és que hi haurà distància entre tots dos perquè el noi té doble nacionalitat: brasilera i nord-americana. O munten un pla per veure's durant l'estiu, a Madrid o Mallorca, o la cosa es pansirà sense remei.

Leonor sin mascarilla nerviosa GTRES
Elionor és a punt de descobrir el que suposa la distància i l'amor / GTRES

Mentre busquen la manera de recuperar el contacte i el seu festeig juvenil, segur que l'Elionor mira amb insistència el telèfon mòbil privat que li van proporcionar els pares, i on guardarà com un tresor els records del primer any fora de casa. El testimoni únic de les seves peripècies, perquè curiosament la princesa és una mena de fantasma a les xarxes socials oficials de l'UWC Atlantic College: "No consta en ninguna de las 96 publicaciones" del centre. Com si no existís. Bé, si més no de front. D'esquenes si que hi ha una imatge.

leonor gales instagram
Elionor en una festa a l'UWC Atlantic College de Gal·les / Instagram

Els paparazzi que segueixen la Casa Reial tenen un objectiu clar aquest estiu: caçar el nòvio de l'heretera. El ball és a punt de començar... mentre la princesa sospira nostàlgica.