Quan indagues l'arbre genealògic dels royals europeus, sempre passa el mateix: la consanguinitat mana. Tots són cosins, tots comparteixen rebesavis i rebesàvies, funcionen com a una teranyina. En el cas espanyol, la influència grega és molt potent per la reina Sofia. La casa reial hel·lena, institució merament onírica i accessòria, proveeix de molts parents a la família Borbó. Una d'elles, aspirant a convertir-se en reina del seu país, si és que Grècia reinstaurés la monarquia (difícilment factible, pel que sembla). És a dir, una princesa i hereva, com Elionor. Parlem de Maria Olympia, la filla de Pau de Grècia i Marie-Chantal Miller, un maldecap per a Letícia des del famós enfrontament pel numeret amb Sofia i les nenes a la Catedral de Palma. La filla de la Marie té 27 anys i és una icona d'estil. Trencadora, VIP, arriscada i sense manies. L'enveja d'unes quantes borbones.

No estem dient que sigui Elionor, ni tampoc Sofia, les que vigilin constantment i de reüll a la nascuda a Nova York; en realitat ens referim a les noves pili y mili de l'univers royal espanyol, el tàndem Victoria Federica i la seva admiradora, Irene Urdangarin. El cas de la filla de la infanta Elena i Jaime Marichalar és més fumut: la influencer, it-girl i poca feina amb ínfules de professió, somia d'emular l'Olympia, sempre en els saraus més selectes, amb les portades més chic, o en festes inaccessibles per a la neta de Joan Carles de Borbó. Els seus estilismes són impagables i difícilment superables. Fins i tot en el terreny tipycal spanish. No hi ha color. 

Irene Victoria GTRES
Irene Urdangarin i Victoria Federica / GTRES

Què té l'Olympia per passar la mà per la cara a la germaneta de Froilán? Estil. Gràcia. Serveix per a un roto y un descosido. Per anar de 10 a tot un Festival de cinema de Canes, on es dona cita la flor i la nata de les celebritats del planeta. Senzilla, però extremadament elegant amb un vestit negre curt, l'hereva grega va passar-s'ho d'allò més bé al costat d'un acompanyant no identificat, però força íntim. Aquesta mena d'escenaris semblen vetats per a les royals espanyoles. Difícilment veurem allà ni la Vic, ni la Irene, ni tampoc Elionor o Sofia

oLYMPIA GRECIA gTRES
Olympia de Grècia a Canes / GTRES

Tampoc fa l'efecte que podran emular les imatges espaterrants de l'Olympia aquest cap de setmana, gaudint d'una festa en honor als 90 a casa de la seva amiga Camille Rowe, actriu, model i exparella del cantant Harry Styles. Va clavar el personatge de Paris Hilton, amb un top i una gorra (plena de pins) de la marca Ed Hardy, completant el conjunt amb uns texans de l'època i un peluix. Impactant.  L'Olympia posseeix alguna cosa que altres suposades princeses i princesetes no tindran mai. 

Olympia Grecia fiesta Instagram
Olympia de Grècia de festa amb l'ex de Harry Styles / Instagram
Olympia Grecia fiesta Instagram 2
Olympia de Grècia de festa / Instagram
Leo Sofi GTRES
Elionor i Sofia / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!