Sa Altesa Reial Maria Olympia de Grècia és la filla de Pablo de Grècia i Marie-Chantal i la princesa hereva del ¿tron? Sí, d'un tron inexistent. Grècia és actualment una república, però encara conserva Família Reial, per la qual cosa si algun dia es restaurés la monarquia al país hel·lè, Pablo seria el Rei, Marie-Chantal (la nova amiga de Letícia) la Reina consort i Olympia la princesa hereva. Però això sembla que no passarà mai, per la qual cosa Olympia haurà de viure del conte de princeses, dels seus estudis, del seu treball... i del seu Instagram. Allà demostra com d' espaterrant és.

mariechantal22 280056894 1135164440374660 7661901019138112881 n
 

I és que si algun dia fos Cap d'Estat i es posés la corona de Reina destacaria, sense proves però també sense dubtes, com la royal més maca de l'Univers. Si hi hagués vida en un altre planeta seria impossible igualar la inabastable bellesa d'Olympia. La seva nova tallada de cabells crida molt l'atenció, perquè Olympia ja no és així:

Aquí la veiem fa tan sols una setmana amb el seu antic look, però ara s'ha canviat la seva rossa cabellera per una nova tallada de cabells 'bob chopped', una de les tendències al món de la moda femenina d'avui dia. Aquest nou haircut tracta de cabell recte inclinat cap endavant arribant fins a l'alçària del mentó aproximadament, acompanyat amb lleugeríssimes capes que aconsegueixen donar-li una fina textura i permetre unes ones surfistes segons marqui l'ocasió. Li ha quedat així de bé, fenomenal:

Princesa Olympia Grècia Instagram
Princesa Olympia Grècia Instagram

Va al millor estilista que existeix

Per fer-se aquestes tallades de cabells, Olympia no acudeix a la típica barberia índia de quatre peles. La (llunyana) familiar de Felip VI sovinteja George Northwood, un dels centres estilístics més pijos del món. Allà la deixen sempre com nova, niquelada. I, sobretot, li donen les gràcies per la seva confiança.

Carrera en el mundo de la moda

De estilismo, Olympia sabe mucho. Y lo demuestra. No solo acumula likes y seguidores en Instagram, sino que luce su esbelta figura en las mejores pasarelas de moda de Europa. Teen Vogue, Hola!, Hello, la conocidísima Tatler, Town & Country o Dolce & Gabanna son solo algunas de las firmas con las que ha colaborado. También destaca una pasantía en el departamento de costura de Dior con tan solo 17 años. Brutal.

Més informació sobre la princesa

A més de les seves tallades de cabells i els seus outfits, cal destacar que Olympia de Grècia és una de les figures emergents de la reialesa europea. Puja graons a passos gegantescos en el món royal i ja se la compara amb Kate Middleton, Victoria Federica, Estel·la de Suècia, Amàlia dels Països Baixos o la catalaníssima Irene Urdangarin. Nascuda a Nova York el mes de juliol de 1996, Olympia és la primera de cinc germans (Constantine Alexios, Achileas Andreas, Odysseas Kimon i Aristides Stavros). Com a dada curiosa: Carles III d'Anglaterra és el seu padrí des del passat 22 de desembre de 1996 quan va ser batejada sota el ritu ortodox a la catedral patriarcal de Sant Jordi. Sang blava, novament.

Olympia de Grècia Instagram
Olympia de Grècia Instagram