Tot i que amb el pas del temps han mirat de reconduir la situació i de fer el paripé de que ja han limado asperezas, el cert és que Letícia i Marie-Chantal Miller, ni se suportaven, ni se suporten ni se suportaran. Enemigues íntimes des que va passar el que va passar a la Catedral de Palma el 2018, la dona de Pau de Grècia, gran amic de Felip, de la família de la reina emèrita, té enfilada la monarca asturiana. Veure Letícia eixugant un petó de la iaia al front de la seva neta va ser la gota que va fer vessar el vas: "És cert? Això és horrible! Cap àvia mereix aquest tipus de tracte!. Letícia ha mostrat la seva veritable cara"

leticia sofia palma 2018 GTRES
Sofia, Elionor, Letícia i Felip / GTRES

Des d'aleshores, Miller aprofita la mínima ocasió per anar penjant publicacions a la seva xarxa social que són petites bufetades a mà oberta a la cara dels Borbons. De manera com qui no vol la cosa, però les va deixant anar. Per exemple, mostrant una de les habitacions de casa seva, a Nova York, on viu amb el seu marit i dos dels seus fills, i l'objecte que hi té allà penjat, o demostrant-li a Letícia, que recordem que li té pànic a que li facin fotografies en biquini, que no passa res per sortir així a l'estiu, després de gaudir del sol i l'aigua amb el teu fill. S'imaginen algun dia veure la reina espanyola d'esquenes i lluint un preciós biquini vermell com el que duu aquí Marie-Chantal Miller? Vagin esperant perquè no ho veurem mai.

Ara hem sabut que la cosa ve de molt més lluny que el que va passar davant la Catedral de Palma ara fa sis anys. Ens hem de remuntar a una data assenyalada de la qual s'ha parlat per activa i per passiva aquests darrers dies, aprofitant que hem arribat al 20è aniversari. Parlem, of course, del casament de Letícia i Felip del 22 de maig del 2004. Vint anys d'aquell bodorrio reial on l'aleshores Príncep d'Astúries es deia el sí, quiero, amb la periodista asturiana. Aquests dies hem sabut de diferents regals, de bronques posteriors que hi va haver entre la protagonista i el periodista Carlos Herrera o de diferents anècdotes que van tenir lloc a l'àpat posterior a l'enllaç. I en aquest sentit, Antena 3 explica una situació molt poc sabuda amb Marie-Chantal Miller com a protagonista.

Explica el citat mitjà que una de les situacions més desconegudes i peculiars que es van viure la va protagonitzar precisament la declarada enemiga pública número 1 de Letícia. Celebració i tiberi al Palau Reial, on, segons sembla, "había poco espacio entre las mesas y les dijeron a las invitadas que no llevasen pamelas muy grandes porque si no no cabrían en sus asientos". I què va fer Miller? Bingo! Efectivament, li va entrar per una orella i li va sortir per una altra. Vaja, que es va passar pel forro les recomanacions i davant de tothom, evidentment, també davant de la núvia, "se saltó la recomendación llevando un Valentino extraordinario". Segons l'experta consultada, l'objecte, tota una declaració d'intencions, era un "atuendo que debió dificultar la estancia de sus vecinos de mesa. Si llevas pamela, por protocolo no te lo puedes quitar hasta el postre"... Demanem des d'En Blau que la propera vegada que Letícia i Marie-Chantal coincideixin en algun acte, la dona de Pau porti la pamela en qüestió.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!