La Corona anglesa té dues figures que són una mena de sac de boxa: l'expríncep Enric, duc de Sussex, i la seva dona, l'actriu nord-americana Meghan Markle. La parella va renunciar a formar part de The Firm, instal·lant-se als EUA i buidant el pap sobre les misèries i secrets foscos de Windsor. Ningú els troba a faltar, ni de bon tros. Ara bé, en quant salta alguna notícia relacionada amb ells, els diaris anglesos es posen les botes. Especialment, si no transmet una bona imatge dels protagonistes. Com la que s'ha produït aquest cap de setmana a Miami, on el fill de Carles III va participar en un partit d'exhibició de polo, esport pijo per antonomàsia. Markle no va saltar al camp, la cosa anava de mascles. Ella esperava la finalització del duel, dut a terme amb una finalitat solidària, amb un vestit blanc molt elegant i unes sabates de taló perfectes per a esquinços i altres lesions. Tanmateix, totes les mirades van anar a petar a una altra extremitat de la de 'Suits': la seva mà. 

Un cop finalitzat el partit, la Meghan pujava a una mena de pòdium, que també feia de photocall, amb el trofeu commemoratiu de la cita esportiva. Allà esperava el seu marit, suat i esbufegant després de l'esforç. Entrava com a una reina i es col·locava al mig de la instantània, per la cara. Una actitud que ha generat una primera tongada de crítiques, amb un reclam generalitzat: "Què pinta allà?", li recriminen. Per l'expressió dels royals, però, es tracta de la cosa més normal del món. Són els Sussex. VIPS entre els VIPS. Un altre planeta, galàxia i dimensió. Plebeus, abstenir-se'n.

Enrique Meghan Instagram
Enric i Meghan / Instagram

Aquest tuf de fatxenderia es va multiplicar pocs segons després, quan es produeix un canvi de personatges a la foto. Curiosament, una estampa femenina per contrastar amb tanta testosterona anterior. Una senyora intenta col·locar-se per al retrat i fa arrufar el nas de Markle: la seva posició, a pocs centímetres de l'Enric, del seu home, no li agrada un pèl. Treu un dit a passejar i li fa un gest autoritari a la desubicada de la jornada, vol que abandoni la zona i es posi a l'altra banda, just al costat de la Meghan. Un 'no t'acostis al meu marit' de manual. Això sí, no va aconseguir el seu objectiu a la primera. L'actriu va haver d'insistir una estona més. 

Enrique Meghan dedo Instagram
El gest de Meghan Markle a una dona / Instagram

El segon toc d'atenció és ja amb tota la mà, fent un moviment visible des de l'estació espacial internacional. Fora d'aquí. En aquesta ocasió, efectivament, l'al·ludida s'adona de la situació i canvia a correcuita la seva localització. Està tan amoïnada que passa per sota del braç del royal anglès, que subjecta la copa. S'ajup i no topa amb el trofeu de miracle, l'escena és ridícula. La Meghan, satisfeta, somriu amb els problemes de la dona per solucionar l'enrenou. No queden gens bé, la veritat. Si més no, li donen ales als haters

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!