El serial infinit en què s'ha convertit la corona britànica torna a sorprendre'ns amb una trama secundària, però d'alta tensió i un morbo innegable. La 'china' li ha tocat a Enric de Sussex, membre perifèric dels Windsor i enfrontat per terra, mar i aire contra la seva sang. Quin panorama, el del marit de Meghan Markle: un pare malalt de càncer i una cunyada convalescent, tots dos acusats de racisme contra els seus fills Archie i Lilibeth; una madrastra regent a qui odies profundament per fer-li el salt a la teva mare Diana de Gal·les; un germà i futur rei que et vol a 10.000 quilòmetres de distància; unes memòries incendiàries i una opinió pública nacional hostil. L'home, des de Califòrnia, viu amb l'ai al cor constantment. I l'últim cop ve, precisament, de territori USA.

Mira que, per norma general, els nord-americans són molt més amables i hospitalaris amb l'exroyal, especialment per la seva relació matrimonial amb una dels seus. Una de famosa, amb estil, actriu i icona per a milions de seguidors. Doncs ni així. A Enric el passat el persegueix, trencant aquella màxima de 'el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas'. La gresca de l'aleshores príncep a la ciutat del pecat, l'any 2012, va quedar ben documentada gràficament i lleugerament exposada a l'opinió pública. Tot gràcies a una exstripper amb ànim de venjança i expectatives econòmiques serioses. I fotos, moltes fotos. D'humiliants, sí.

Haarry desnudo TMZ
Les fotos d'Enric a Las Vegas / TMZ

Carri Royale, la interfecta dominatrix, amenaça de publicar tot el material inèdit d'aquella habitació d'hotel. Molt més que la famosa estampa del duc abraçat a una altra dona, tots dos despullats. La història s'ha explicat molt per sobre, i de fet aquesta és una de les seves motivacions de la senyora. L'altra és la pasta, però ja arribarem. The Sun ha parlat amb ella i resulta que està molt enfadada perquè a les famoses memòries del Sussex, aquest passatge s'ha tractat de manera falsa, manipulada i interessada. Ella està disposada a buidar el pap sobre la nit que es va besar amb l'Enric en companyia de més strippers. La principal ofensiva és curiosa: vol posar les fotos a la plataforma de pagament Only Fans, especialitzada en contingut per a adults. Un extrem que planteja dubtes legals, però no li importa. De moment.

The Su n Enric stripper
Enric, despullat / The Sun

La Carri, qui qualifica l'Enric com un "maleït idiota", espera facturar 2 milions gràcies al seu moviment intimidatori. Sap que diners no li manquen al Sussex, però li sobren problemes. Pagar per evitar una catàstrofe reputacional està sobre la taula, tot i que no s'ha pres cap decisió de manera oficial. Ara bé, la senyora, per si no acaba fructificant l'envit, ja s'ha embutxacat uns dòlars subhastant els presumptes calçotets del fill del rei d'Anglaterra en el seu moment més trempat. Està muntant un bon circ. Queda per veure si la funció serà completa o si la Carrie s'estavella amb les seves acrobàcies. Ara, que a l'Enric "li creixen els nans", també.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!