L'univers royal britànic està més esvalotat que mai. Malalties, suïcidis i guerres intestines a la Royal Family. A la royal i a l'exroyal; Enric de Sussex i Meghan Markle són un maldecap per a Windsor. El càncer de Carles III ha provocat un acostament incòmode, ningú el vol de tornada al Regne Unit. Ni Carles III, ni la Camil·la, ni el príncep Guillem ni la també malalta Kate. Només el tiet tarambana Gary i perquè així pot facturar una pasta. Però en general, el sentiment british al voltant dels Sussex.com és clar: que es quedin als EUA. Lluny. 

Cosa que, en travessar l'oceà Atlàntic, canvia radicalment. Amèrica del Nord està encantada amb la parella de VIPS. En primer lloc, perquè Markle era una celebrity local abans de casar-se amb el fill petit de Diana de Gal·les, gràcies als seus papers com a actriu, especialment el de la sèrie 'Suits'. Que hagi lluitat contra l'anacrònica reialesa de les Illes és una medalla extra que li posen al currículum. El botí és, precisament, Enric de Sussex, qui es planteja seriosament demanar la ciutadania nord-americana, una punyalada final a Buckingham. Markle, heroïna. Una condició que en un país amb més de 350 milions d'habitants pot provocar situacions delirants, amb fanàtics perdent l'oremus i molta pasta per la seva devoció.

Harry i William GTRES
Enric i Guillem / GTRES

El diari 'The Mirror' explica el cas d'una mare de tres criatures de 36 anys, natural de Houston, Texas, que segurament estarà deixant de pedra la sempre riallera i expressiva Meghan. Parlem d'una dona, Xochytl Greer, que assegura sentir-se com una "princesa de la vida real" gràcies a la bogeria de malbaratar 22.000€ en el quiròfan d'un cirurgià plàstic. La consigna al doctor, clara: vull ser com ella. S'ha farcit els llavis amb col·lagen, ha canviat la mandíbula i pòmuls, s'ha posat de bòtox fins al capdamunt, ha reconstruït el seu nas, s'ha reduït els malucs, apujat el cul i la cirereta: una liposucció d'estómac. Una llista esgarrifosa, i que fins i tot fa pensar que s'han equivocat amb la factura. En falten zeros. És això o era una franquícia del metge de la Pelopony.

Meghan Markle y el príncipe Enrique   NETFLIX
Meghan Markle i el príncep Enric / Netflix

La història de la Xochytl dona molt de joc. Va prendre la decisió de canviar d'aspecte després de donar a llum a la seva tercera filla, perquè cercava "la perfecció". Una obsessió: "Em posés el que em posés, em maquillés com em maquillés, mai no estaria presentable". El seu cànon ideal de bellesa, la duquessa de Sussex.  "Sempre he pensat que té molta classe, que és preciosa, com la princesa Grace de Mònaco. La vaig estudiar detingudament per dins, la meva admiració va créixer". D'allà al bisturí massiu, amb resultats que, ens sap molt greu, fan que s'assembli a la Meghan com un ou a una castanya. Un nyap. Ella, però, viu una realitat paral·lela: "La meva filla crida "mama, mama" quan veu la Meghan". Un consell: porti a la nena a l'oftalmòleg. O deixi d'ensenyar-li revistes: la petita s'està confonent. Prou. Markle, si tens una mica d'humanitat, fes alguna cosa. Atura aquesta bogeria. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!