En totes les famílies hi ha una ovella negra oficial. Després poden haver-hi xais del mateix color, però només un n'és el rei. El número 1 dels embolics, els problemes i els escàndols. Els Middleton Goldsmith, la família de la princesa Kate de Gal·les, en té el seu. L'oncle Gary. Està disposat a posar en risc la calma i l'estabilitat de la seva neboda, i el més urgent en aquest moment: la seva recuperació d'una misteriosa malaltia. En Gary, pobret, assegura que el seu objectiu és benintencionat, que és per una bona causa: defensar la dona de Guillem d'Anglaterra, futur i potser imminent rei, dels seus enemics. És a dir, d'Enric de Sussex i Meghan Markle. Una nova guerra familiar. Fenomenal.

I de ben mediàtica. Perquè com vam informar fa setmanes, el paio va acceptar una suculenta oferta econòmica del 'Celeb Big Brother' per participar en la imminent edició del 'GH VIP' anglès. "Ha deixat clar que parlarà de qualsevol tema, i és prou clar quan es tracta dels Sussex", va afirmar un directiu de Channel 4 en esbombar-se el fitxatge. Va arribar durant els primers dies de postoperatori de la Kate, un moment inoportú per a ella i estremidorament adient per l'espectacle televisiu. La reacció de la princesa convalescent i del seu entorn era desconeguda. Però amb el pas de les setmanes s'ha acabat sabent tot. Com el passat del personatge en qüestió.

enric i meghan gtres
Enric i Meghan / GTRES

No seria pas un angelet, el tal Gary Goldsmith. Al costat del seu passat d`episodis de violència masclista i consum de drogues, la seva indiscreció sembla una ximpleria. Però clar, està agitant un vesper perillós sobre el qual es claven les mirades de mig planeta. I té una forma de dir les coses que, en cap cas, entraria en la definició de mesura. No només s'agrada airejant secrets, també és bo repartint bufetades a tort i a dret. Són els seus guilty pleasures, els seus plaers inconfessables. I com que ja va ficar cullerada posant a parir l'Enric arran de les famoses i polèmiques memòries del fill de Diana de Gal·les, el temen. Hi ha pànic i fúria. Els Sussex "should be scared", haurien de tenir por. 

Carole Middleton, mare de la Kate, ha mantingut segons 'The Sun' una comunicació molt directa amb el seu germanet de l'ànima. Acompanyada del seu marit, en Michael, li han cantat la canya. No accepten ni consenten la seva entrada a la televisió per esbudellar intimitats familiars tan delicades, i encara menys en un procés de salut inquietant com el que pateix la princesa. Els pares li van transmetre l'enuig de la mateixa Kate, qui no manté relació amb el seu tiet des de fa anys. Hi ha distància, i pel que s'ha anat sabent, s'entén força bé: transmet la imatge d'un tarambana i un bocamoll. Una joia, d'altra banda, per a un programa especialitzat a esprémer famosos i les seves històries a cop de talonari. "L'últim que volen és que el tiet Gary causi vergonya a la televisió". La seva vergonya serà la de tota una Casa Reial.

EuropaPress 5500969 12 october 2023 united kingdom marlow william prince of wales and kate
Guillem i Kate de Gal·les / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!