Froilán està desaparegut. Des del mes de desembre que no tenim cap notícia del primogènit de la infanta Elena i Jaime Marichalar. Va ser arran de l'aparició d'unes imatges nocturnes festejant amb una noia, la Belén Perea. Una model i influencer amb la que havia estudiat a l'internat de Sigüenza, i que havia reaparegut a la seva vida ocupant l'espai que havia deixat buit Mar Torres, la seva exnòvia multimilionària i hereva de l'imperi de l'embotit El Pozo. Allò va durar poc, molt poc. De fet no se n'ha parlat més des que es va publicar una gravació de la Belén fent pipi entre dos cotxes i barallant-se en una zona de copes de Madrid. Perea s'ha evaporat. I en Froilán també. El seu espai mediàtic el monopolitza ara la seva germana, la Victoria Federica.

La netíssima de Joan Carles I és la nova sensació del món influencer. Una estrella que cotitza molt alt, a preu d'or. Té un catxet que espanta: 9.000€. És el que diuen que va cobrar per fer de padrina del Saló de la Moda flamenca de Sevilla. I no era la seva primera feina: durant el passat Nadal també va guanyar una morterada deixant-se veure a la catifa vermella d'una festa (la seva especialitat). La Vic té 119.000 seguidors, una xifra que no és res de l'altre món en aquest negoci. Però el seu estatus ven molt: per això ha fitxat per l'agència de representació de María Pombo, Yo soy Olivia. No és d'estranyar, però, tenint en compte el biaix ideològic de Pombo i el seu marit.

Belén Perea y Froilán Telecinco

Belén Perea novia Froilán pis Telecinco

Froilán festejant i Belén Perea fent pipi / Telecinco

Victoria Federica cabizbaja mascarilla España y su novio Jorge Bárcenas GTRES

Victoria Federica amb mascareta fatxa i el seu nòvio Jorge Bárcenas / GTRES

Doncs bé, hi ha un moviment curiós i sorprenent en aquesta indústria i aquest cercle tan selecte de joves celebrities. Mar Torres, excunyada de Victoria Federica, és la nova incorporació de l'agència Inmanagement, l'empresa de Dulceida. La seva nòmina és de primera: a banda de l'Aida Domènech, tenen Anabel Pantoja, Sofía Suescún... i ara la Torres. Tampoc destaca pels seus números: 75.000 followers. Però sembla que la contractació respon a qüestions estratègiques i de posicionament. Té gràcia, perquè entre la Mar i la Victoria no se suporten: la segona la considera una "boderline". Tampoc té bona relació amb Froilán, amb qui es va barallar per sortir amb la Belén aprofitant que ella estava de vacances a Mèxic. 

GTRES Mar Torres

Mar Torres / GTRES

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES

Froilán i Mar Torres no van acabar bé, com tampoc amb Victoria Federica / GTRES

El cas és que Torres té nova feina i està molt contenta. Ella mateixa ha anunciat la incorporació a les xarxes: "Estoy súper feliz". Normal, a partir d'ara juga a la màxima competició al costat dels noms més coneguts del panorama. La Mar sempre ha volgut fama i reconeixement, i la projecció que aconseguirà serà potentíssima. També un estiu molt divertit a la mansió eivissenca de fantasia on instal·la la seva base d'operacions la factoria de Dulceida i la seva mare, Anna Pascual.

Mar Torres ficha por la agencia de Dulceida @martorresss

Mar Torres, exultant després de fitxar per l'agència de la Dulceida / @martorresss

dulceida GTRES

Dulceida / GTRES

Comença una era i una connexió: la de Dulceida-Froilán. Sí, de retruc i tot el que vulguin, però allò dels sis graus de separació s'ha escurçat i molt.