A tan sols dos mesos de la coronació de Carles III, la llista de convidats definitiva encara no està del tot confirmada. Tanmateix, Camilla Parker Bowles ja ha pres la decisió de vetar una persona molt propera a la reialesa a la cerimònia de coronació a causa que no li perdona que fos amiga íntima de Lady Di, i que s'hagi convertit en el seu suport més gran durant l'escàndol de l'affaire entre ella i el llavors príncep Carles durant la dècada dels 90.

Enmig de la polèmica generada per la invitació del príncep Harry i Meghan Markle al gran dia de Carles III d'Anglaterra, ara ha sortit a la llum que la reina consort Camilla ha ordenat que no se li enviï la invitació a Sarah Ferguson, l'exesposa del príncep Andreu i mare de les princeses Eugenia i Beatriu. Ferguson sempre ha estat un personatge molt polèmic dins de la reialesa britànica, per la qual cosa va ser considerada com una de les 'ovelles negres' de la Família Reial britànica durant els seus anys com membre actiu d'aquesta institució.

En una entrevista recent concedida a la versió nord-americana de la revista 'Glamour', l'exdona del duc de York va afirmar que encara no sap si formarà part de la cerimònia de coronació de la qual fos el seu cunyat, ja que ningú no l'ha convidat formalment a l'esdeveniment. A més, també va assegurar que desconeix si les invitacions ja havien estat enviades des de Buckingham Palace, informació que va donar a conèixer el portaveu dels ducs de Sussex recentment. D'aquesta manera, Sarah Ferguson, una de les persones més properes a Lady Di i a la morta reina Isabel II, no seria present en l'esdeveniment més important de la monarquia britànica en els últims setanta anys.

Durant la xerrada, la duquessa de York va voler trencar una mica el gel amb relació a aquest tema, i va començar a fer broma sobre els seus plans per al dia de la coronació de Carles III en cas que les ordres de Camilla Parker Bowles es compleixin i no la convidin. "He decidit que el millor de ser britànica entorn d'una coronació, encara que mai no he estat en una, és que es podria establir un saló de te al final del camí amb banderins i pastissos", va dir entre rialles.

Sarah Ferguson seguirà els passos del príncep Harry i publicarà el seu propi llibre

Després d'haver mantingut un perfil baix en els últims anys, Sarah Ferguson ha pres la decisió d'escriure el seu propi llibre, 'A Most Intriguing Lady', una novel·la amb què iniciarà una gira des de Londres fins a Nova York. D'acord amb els mitjans locals, l'ex del príncep Andreu està decidida a trencar el silenci de la Família Reial britànica en donar detalls sobre la seva experiència personal com a membre de la reialesa, especificant com ha estat la seva relació amb els Windsor des de la seva sortida de la institució. A més, en un comunicat oficial es va anunciar que la mare d'Eugenia i Beatriu de York "respondrà preguntes sobre el príncep Harry i Meghan Markle" en aquesta publicació, i també "parlarà sobre els temps foscos, els seus aprenentatges i moltes coses que no sabem sobre ella".