Carles III d'Anglaterra i Camilla Parker Bowles es coneixen des de fa cinc dècades. Després d'un romanç fallit, una relació extramarital i un tardà matrimoni, la parella de reis ha sabut complementar-se a la perfecció, convertint-se en una parella inseparable i en un gran equip, tant en la seva vida personal com en les seves responsabilitats institucionals. D'aquesta manera, Camilla s'ha convertit en l'encarregada de 'moure els fils' del seu marit quan ell comença a distreure's en els actes oficials als quals acudeix, fent ús d'un 'truc' infal·lible per cridar l'atenció del nou monarca britànic.

Segons va explicar l'escriptor i amic íntim de la parella de royals, Gyles Brandreth, tant Carles com Camilla tenen una sèrie de codis secrets per comunicar-se sense que les altres persones ho notin. Al seu últim llibre, Isabel, un retrat íntim, l'autor va assegurar que el pare dels prínceps Guillem i Harry té una facilitat per quedar-se parlant amb les persones durant els seus actes oficials, distraient-se de les seves funcions i impossibilitant que es compleixin amb totes les activitats de la seva agenda.

És en aquell moment en què Camilla decideix utilitzar la seva complicitat amb Carles III i la seva influència en ell, aplicant un mètode molt senzill per cridar la seva atenció: tirar amb subtilitza de la part del darrere de la seva jaqueta. Immediatament, el rei d'Anglaterra comprèn el missatge enviat per la seva esposa i procedeix a acabar la conversa per seguir amb les activitats planificades.

De fet, Carles III no és el primer monarca que maneja codis secrets amb el seu cercle més íntim. Segons Gyles Brandreth, Isabel II també tenia el seu propi llenguatge amb la seva icònica bossa. Segons ha transcendit, d'acord al que la morta monarca feia amb la seva bossa de la firma Launer London, els seus familiars i amics més propers sabien com se sentia en aquell moment i si volia anar-se'n o romandre al lloc durant més temps.

Camilla Parker Bowles, la dona més influent en la vida de Carles III del Regne Unit

Encara que es van casar en segones núpcies, per a Carles d'Anglaterra mai no hi ha hagut una dona més important en la seva vida que Camilla Parker Bowles. Tanmateix, la seva història d'amor va acabar sent un malson que li va causar dolor a moltes persones, sobretot a la princesa Diana, la primera esposa de Carles III. Després de tres dècades d'amor d'amagat, sent els amants confessos més famosos del Regne Unit, la parella finalment es va casar el 2005.

I encara que la seva relació sempre ha estat embolicada en escàndols i polèmiques, en els últims anys Camilla s'ha enfocat en guanyar-se l'afecte del poble britànic, sobretot ara que és a molt pocs dies de ser coronada com a reina consort del Regne Unit. Per a l'autor Gyles Brandreth, Camilla "és l'única persona del món amb qui (Carles) pot ser realment ell mateix (...) "És la seva força, l'aliada que li coneix millor que ningú i, ara que és rei, l'única persona que pot continuar tractant-lo com a un igual".