El matrimoni de Letícia i Felip estaria tocat i enfonsat. En els últims mesos s'ha tornat a parlar d'un possible divorci, encara que sense utilitzar aquesta paraula, perquè ja saben que uns reis no es divorciaran públicament, seria un escàndol per a la corona. Només cessarien la convivència, seguint l'exemple de Joan Carles i Sofia. La nul·la convivència entre ambdós s'ha fet més evident des que Jaime del Burgo va trencar el possible pacte que pogués existir entre els tres, encara que va provocar una discussió amb la reina, el rei ha decidit deixar de fingir. És el primer que ha començat a fer la seva vida per separat.

Aquesta campanya de desprestigi cap a la reina, que es desconeix per qui ha estat orquestrada, ha ajudat Felip VI a recuperar el tron, Letícia mai no va acceptar el seu paper de reina consort i va deixar el rei amb un paper residual, en un segon pla, totalment desenfocat. Ara és el gran protagonista de la corona i de la seva vida.

Felipe Letizia Leonor Sofia cara rara GTRES
Felip Letícia Leonor Sofia cara rara GTRES

En els últims mesos, Felip VI ha sortit pràcticament tots els caps de setmana amb els seus amics, i algunes amigues, on podria trobar-se aquesta rica hereva de la que tant s'ha parlat. Però tots han preguntat sobre el parador de Letícia mentre el seu marit està entretingut. La reina es quedaria a Zarzuela, concretament al Pavelló del Príncep, que pràcticament, en aquest acord de cessament de la convivència, ja és una casa que li pertany més a ella que al rei. El monarca passa més temps a palau amb la reina Sofia i Irene que a casa seva.

Felip i Letícia ja no s'oculten, vides separades

El Pavelló del Príncep seria la casa de soltera de Letícia. Ara que Leonor i Sofia no viuen allà ja no tenen cap necessitat d'ocultar-se. Les amigues de la reina la visiten en moltes ocasions, mai no es troben Felip, signe de la mala relació entre ells. Sopen i es queden fins i tot altes hores de la matinada prenent alguna cosa. Però la monarca també utilitzaria la casa per a les seves trobades amb alguns amics especials. Es parla d'una empresari.

Ja fa anys Jaime del Burgo i Letícia es veien a Zarzuela. De fet, l'advocat tenia una habitació al Pavelló del Príncep, i Felip era coneixedor d'això perquè la relació era consensuada, mai no hi va haver una infidelitat. El mateix succeeix ara amb altres amics especials. Felip VI sap que la seva dona s'emporta amics a casa, i alguns fins i tot es queden a dormir. No li importa, però prefereixo no ser present.

Felipe Letizia casament Telecinco
Felip Letícia casament Telecinco