Joan Carles I mai no ha estimat Letizia, ni a ella ni a cap de les parelles de Felip VI. Totes elles eren plebees, mai no s'enamorava de cap dona de la reialesa que li presentaven els seus pares. La idea era que s'aparellés amb algú de la corona per ajuntar dues monarquies. Gigi Howard, Isabel Sartorius, Eva Sannum i Letizia. L'emèrit va demanar al CNI que les investigués i li fes un informe detallat. Va aprofitar tots els episodis foscos de cada una d'elles per posar-les en el focus mediàtic amb l'ajuda dels mitjans de comunicació i exercir pressió en la parella. Totes van acabar trencant la relació menys l'actual reina, la principal enemiga de Juan Carlos. La culpa de tots els seus mals, com la seva abdicació i el seu exili.

Felipe font EFE
Felipe font EFE

Era molt important que Felip VI es casés amb una dona de la reialesa, o almenys amb una dona. No podia quedar-se solter, sinó no heretaria el tron, i era l'únic home de la família. En aquella època la Constitució només deixava que fos el rei l'hereu. No obstant això, Juan Carlos va estar a punt de canviar les regles perquè pogués heretar el tron la infanta Elena quan no arribava l'home i no estava disposat a mantenir més relacions íntimes amb la reina Sofia.

La veritat sobre els gustos de llit de Felip VI

Segons Laura Rodríguez, en la seva joventut, especialment quan va ingressar a l'Acadèmia General Militar de Saragossa, on ara mateix estudia Leonor, va despertar el seu interès pels homes. La periodista afirma que Felip VI seria homosexual. Unes declaracions molt controvertides de les quals Casa Reial mai no s'ha pronunciat perquè són un disbarat. Assegura que va arribar a enamorar-se d'un cadets, i que les seves relacions havien estat una gran mentida.

Felip VI no era una persona tímida, al contrari, era un seductor molt atractiu. Però no tenia un gran interès per les dones. Sabia que s'havia d'emparentar amb una d'elles per formar una família i heretar el tron. Així que va demanar a l'agència de Javier Hidalgo "noies guapes". Així va conèixer Eva Sannum, i així va conèixer a Letizia, no van ser trobades casuals.

Felipe VI militar RTVE
Felipe VI militar RTVE

Segons Maica Vasco, amb Letizia va firmar un pacte. Cap dels dos no es casava enamorat. Només va veure en la reina interès. És una dona molt ambiciosa i estava disposada a qualsevol cosa per convertir-se en reina.

Juan Carlos estava molt preocupat pels veritables gustos de llit de Felip VI. Havia d'evitar que això sortís a la llum i arribés a les orelles de l'opinió pública. Hauria estat un veritable escàndol i posaria en perill la corona, almenys en aquella època. Creia que mai no podria deixar el tron al seu fill i hauria de canviar la Constitució perquè els Borbó continuessin en el poder.