Letícia ha fet aquest dissabte el que no fa mai: parlar en directe a la TV. Tres respostes sobre esport femení i qui dia passa any empeny. Manu Carreño som tots. Els periodistes que voldríem preguntar a la reina. Desaprofitat que el locutor de futbol de Telecinco optés per una qüestió com "Granada está preciosa, ¿eh?". Així està el gremi. Letícia pot tornar al vel de silenci que cobreix el més alt i car funcionariat que existeix: la Corona. I la premsa pot entretenir-se analitzant no les paraules (inexistents) de la reina sinó els gests. I ara, els gadgets.

leticia mobil a la ma GTRES

GTRES

Els dos darrers actes de Letícia han estat com sempre: amb faristol i patrocinats per una gran empresa: premis de la Creu Roja i premi literari Barco de Vapor.  El digital rosa Vanitatis, acrític amb la reina, s'ha fixat en que en tots dos actes havia de parlar, llegir una llista de premiats. I hi va anar armada amb el mòbil. Fa mal efecte: la reina mai porta el mòbil a la mà. En Blau en dona fe: cada cop que hem il·lustrat els seus missatges amb  el condemnat per corrupció López Madrid, el compiyogui, o el seu temor a tenir el telèfon punxat, l'única foto de Letícia amb mòbil era antiga, de princesa:

leticia mobil GTRES

GTRES

Escriu Vanitatis: "La reina ya no lleva sus discursos impresos en papel, sino que utiliza su dispositivo móvil como 'chuleta' para echar un ojo en caso de que no recuerde bien alguna parte del discurso, que suele llevar muy bien trabajados, por lo que es raro que tenga que mirar sus apuntes con asiduidad". No és que la reina visqui enganxada al mòbil sinó que tot i que se sap molt bé els discursos, els porta a la pantalla. Estalvia paper, sigui per ecologisme o per garrepa. Si non e vero, ben trobatto.

leticia mòbil GTRES

GTRES

En Blau ja ha guanyat la batalla de demanar que la reina lliuri la Copa de la ídem, ara toca que Letícia vagi a llars de dones maltractades, d'avis malalts, de menors abandonats... Alguna causa que doni sentit al seu regnat, a la seva figura, i que no patrocini l'Ibex 35. Tant de bo llegeixi aquest prec. Al seu mòbil.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat