Una bomba s'està movent per Madrid. Les cintes del comissari Villarejo han fet caure ministres, presidents autonòmics i ara poden arribar al punt més alt: al cap de l'Estat. Hi ha un xup xup a la capital sobre la propera filtració, i afectaria la reina Letícia. El rumor fa mesos que es mou. En Blau ja va publicar al juliol La reina Letícia, possible víctima dels àudios de Villarejo. Ara El Español, digital habitual de les filtracions de Villarejo sobre Corinna, publica que el comissari a la presó vol ser excarcerat per Nadal o publicarà cintes de converses entre la reina i el seu compiyogui, l'amic íntim Javier López Madrid. Hi ha una part del rumor que explica que entre la reina i el condemnat per corrupció per les targetes black hi hauria quelcom més que una bonica amistat. Però la TV basca va més enllà d'una infidelitat: corrupció. Aquest és el vídeo:

Euskal Telebista fa mesos que és l'única TV que gosa contra la monarquia. En Blau ha fet un seguiment fil per randa dels documentals que han emès sobre el rei, tortures policials o el de diumenge sobre Vox. En un programa de debat s'assegura que Pedro Sánchez està trucant importants mitjans de comunicació perquè no publiquin els àudios de Villarejo que afecten la Família Reial. Al programa En Jake s'afirma que "Una bomba salpicará a la Familia Real. Todos los mentideros madrileños repiten que la última bomba será sobre la reina consorte. El presidente Sánchez está celebrando reuniones off the record con periodistas para que tengan "responsabilidad de Estado" ante la que se avecina".

leticia pedro sanchez efe

EFE

Sánchez i Letícia són companys d'escola, van anar plegats a Col·legi Ramiro de Maeztu. Durant la visita d'Estat del president xinès el protocol els va asseure un al costat de l'altre. Els rumors recorrien ja Madrid. El director i presentador del programa de la TV pública basca, Xabier Lapitz, afirma: "A mí lo que me ha llegado es que es su relación con su compiyogui. En ETB ya hablamos de cómo es posible que Letizia tenga 8 millones de euros en una cuenta. Eso es más grave que sus andanzas amorosas.¿Cómo ha conseguido la reina acumular una riqueza de 8 millones. Es una barbaridad". A la mateixa hora que s'emetia el programa a Euskadi, Pedro Sánchez i Letícia brindaven pel seu futur. 

leticia pedro sanchez brindis gtres

GTRES

Letícia és abstèmia. Ni en els brindis d'Estat ingereix alcohol. Només alça la copa davant del seu marit, Felip VI, a qui pot fer caure si surten determinats àudios del seu mòbil presumptament punxat per un comissari corrupte. En aquesta ocasió potser Letícia va beure's el contingut de la copa. D'un glop.